Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" του Τάσου Σχίζα διατίθεται δωρεάν στο internet.

Διαβάστε το και δεν θα χάσετε ;-)

OF_2011d-border.jpg

Link

Πράγματι είναι ένα σπουδαίο δωρεάν βιβλίο για όποιον σκέφτεται να ασχοληθεί με την φωτογραφία.

Πάρα πολύ καλή η πρόταση σου φίλε μου...!!!!

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" του Τάσου Σχίζα διατίθεται δωρεάν στο internet.

OF_2011d-border.jpg

Link

Μην μου πεις οτι εισαι στους φωτοπόρους.

Δημοσ.

Μην μου πεις οτι εισαι στους φωτοπόρους.

Εε όχι, αλλά κατά καιρούς έχω δει εκθέσεις των μελών τους.

Δημοσ.

OF_2011d-border.jpg

Link

Δεν παίζει το link.

Δημοσ.

Εε όχι, αλλά κατά καιρούς έχω δει εκθέσεις των μελών τους.

Εκει πηγαίνει η κοπελιά μου. Στους αρχάριους. Αλλά δεν έχω πρόχειρες φώτο να σου δείξω.

Δημοσ.

Εκει πηγαίνει η κοπελιά μου. Στους αρχάριους. Αλλά δεν έχω πρόχειρες φώτο να σου δείξω.

Έχει επιλέξει μία από τις καλύτερες φωτογραφικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Όποτε ευκαιρήσεις ανέβασε καμία φωτογραφία να δούμε.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κάνουμε ένα γκρουπ του insomnia στο flickr; Νομίζω ότι θα είναι βολικό δεδομένου ότι αρκετοί το χρησιμοποιούμε ήδη..

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κάνουμε ένα γκρουπ του insomnia στο flickr; Νομίζω ότι θα είναι βολικό δεδομένου ότι αρκετοί το χρησιμοποιούμε ήδη..

οι περισσοτερες φωτοζ θα ειναι απο μασαμπουκες και ξυδια

στανδαρ

Δημοσ.

@Rafail: Τι επεξεργασία είναι αυτή που έκανες? Μπορείς να την εξηγήσεις?

Btw, έφτιαξα ένα wix!!! ^_^

Δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο τα levels πείραξα ,την οξύτητα και πέρασα και ένα φίλτρο με το nik για να έχει αυτήν την θερμοκρασία .

Με το flickr για πάνω απο 200 φωτο χρειάζεται να πληρώσεις ;

Πολύ καλή ιδέα εγώ είμαι μέσα.

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια, έχω φάει τον κόσμο όλο (του internet :-D ) και δεν μπορώ να βρω θήκη αρνητικών που να μην κάνει 15 ευρώ. Τόσο κάνουν όλα ή απλά δεν μπορώ να βρω κάτι απλό? :-( Αυτή για τα slides εννοώ. (που χωράει και 35mm film, αν δεν κάνω λάθος)

Δημοσ.

φοβερη φωτο snik. υπεροχο απιστευτα μικρο βαθος πεδιου αλλα παρατηρω οτι ειναι και πολυ περιορισμενο το ευρος του. το φυλλο διπλα απο το βασικο θεμα ενω ζητημα να ειναι 2-3 ποντους πιο κοντα ειναι εντυπωσιακα θολομενο.

βεβαια f 1.8 ειναι αυτο....

Δημοσ.

φοβερη φωτο snik. υπεροχο απιστευτα μικρο βαθος πεδιου αλλα παρατηρω οτι ειναι και πολυ περιορισμενο το ευρος του. το φυλλο διπλα απο το βασικο θεμα ενω ζητημα να ειναι 2-3 ποντους πιο κοντα ειναι εντυπωσιακα θολομενο.

βεβαια f 1.8 ειναι αυτο....

Ευχαριστω, ναι ειναι πολυ μικρο το βαθος πεδιου αλλα και παλι δεν ξερω...ηθελα λιγο παραπανω zoom για να μου δωσει καλυτερο φλουταρισμα πισω αλλα και να εστιασω περισσοτερο στην εικονα. Ειχα παει οσο πιο κοντα μπορουσε να εστιασει ο φακος και μετα εκανα και crop στην φωτογραφια για να φενεται πιο κοντα, εχει δοκιμασει κανεις καποιον teleconverter η extension tube;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...