karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το άναψα τελικάαααα. Βέβαια η μηχανή του κιλού δε με βοήθησε καθόλου. Για 25-30ευρώ πάντως μηχανή καλά τα πήγε
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=alsaOXwjrmA να με συγχωρειτε αν εβαλα βιντεο νοιωθω καπως offtopic. αλλα δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα. απο το μπαλκονι μου χθες αργα το απογευμα με καπως περιεργες συνθηκες. σουρουπο συννεφια και ασθενης βροχη. αν θελετε μπορειτε να το θεωρησετε σαν μια υπεροχη απλα κινουμενη εικονα
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Είναι απίστευτα. Τα είχα πετύχει και εγώ πριν μερικές μέρες στο κέντρο του Ηρακλείου. Ημουν μέσα στο αμάξι Φώτος απο κινητό
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εκεί στην Κρήτη ούτε τα πτηνά σας δεν είναι λογικά
washcloud Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ^ ...ε μ' ολ' αυτά που καπνίζουν εκεί κάτω, τί περιμένεις. Καθ' ότι ως γνωστόν, ο καπνός πάει προς τα πάνω.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εκεί στην Κρήτη ούτε τα πτηνά σας δεν είναι λογικά Εμείς τουλάχιστον κύριε μοντεράτορα στην Κρήτη εκτός απο τρελά πουλάκια έχουμε και τρελά καφεδάκια εσείς;
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πίνω τρελό καφεδάκι τώρα δα που γράφω. --- Παραγγελιά την μάνας μου είναι η φωτό αυτή. Είναι δώρο από μία φίλη της απ'τα ξένα και ήθελε να της την στείλω (aka κόβω το off topic)
kate23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά παιδιά!!! Με πολλές υπέροχες φωτογραφίες! Ορίστε ένας κόσμος που έβγαλα σήμερα το πρωί, στην Βίτσα (Ζαγόρι) Snow All Over the Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr
Nephelia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μια ακόμη από της παλιές μου φωτογραφίες που βγάζω στην επιφάνεια ποια κάμερα έχεις ; είναι υπέροχη !
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ποια κάμερα έχεις ; είναι υπέροχη ! Η canon 1000D είναι .....
insomnia365 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Χρειάστηκε να δω αρκετές φωτογραφίες από το thread αυτό μέχρι να βρω κάποια που πραγματικά μου άρεσαν. Good work. Που τις τράβηξες αυτές; Χαχα πότε την έβγαλες; Έτσι όπως πάμε θα συναντηθούμε στο δρόμο! Λοιπόν τι λέτε, θα μαζευτούμε οι Θεσσαλονικείς για φωτογραφικό περίπατο; Σάββατο ή Κυριακή κατά προτίμηση!!
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Χρειάστηκε να δω αρκετές φωτογραφίες από το thread αυτό μέχρι να βρω κάποια που πραγματικά μου άρεσαν. λιγοι εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο και ακομα λιγοτεροι ξερουν πως να τραβανε φωτογραφιες αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να κρινουμε τους υπολοιπους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα