leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 μπα. Τώρα πουλάνε κάτι μοντέρνες μπούρδες που γράφουν με γκλίτερ 2011-2012.
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κέφι, σκέρτσο, ΚΑΤΑΝΥΞΗ. Nα δεις τι λείπει που θα έκανε τις φωτο από ωραίες, gorgeous.... ????!!!!!! Εξορία? edit: Μόλις εντόπισα τον κρυμμένο θησαυρό στην 1η, άκυρο LOL
Marria Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πωπω Lucifer πολυ ωραιες φωτογραφιες και πολυ ομορφο σπιτι ... Μπραβο !
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ Marria. Βέβαια όπως λέει ο ινσό, το σαλόνι δεν είναι δική μου δημιουργία (ακόμα) απλώς το έχω "ανοίξει" από τα 100.000 έπιπλα που 'χε η μάνα. Επίσης, ο προσεκτικός παρατηρητής θα δει πως έχω βάλει τις κόκκινες κουρτίνες ανάποδα, τις μακριές στο παράθυρο και τις κοντές στη μπαλκονόπορτα.
slygeo87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ρε διάολε, τι το θες το σεμεδάκι στο καλοριφέρ; Και βγάλε καμια φωτό από το καλαθάκι στο τραπέζι.
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δέναι σεμεδάκι, τραπεζομάντηλο είναι. Το 'χω εκεί 3 βδομάδες να στεγνώνει. Το καλάθι έχει τουηξ, μαρς, σνίκερζ, τομπλερόνε και κιτκατ.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 πρωί... έβρεχε... είχε κρύο... βγήκα από το σπίτι... είδα αυτό...
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Κέφι, σκέρτσο, ΚΑΤΑΝΥΞΗ. Avant-garde λεπτομέρεια: Στολίδια με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Εμένα μ'αρέσει ο Άγιος ο Βασίλης. Αλλά αν τον κρεμούσες από τον λαιμό να φαίνεται ότι έχει αυτοκτονήσει, θα χε πιο πολλή πλάκα.
kate23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Βρέχει άπειρα έξω και δεν λέει να σταματήσει και θέλω πολύ να βγω να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Έτσι, είπα να ρωτήσω μήπως έχετε δοκιμάσει αυτά τα προστατευτικά από σακούλες (DIY)? Κάνουν δουλειά ή μπαααα? Γιατί προτιμώ να μην βγάλω τώρα και να μπορώ να βγάλω άλλη μέρα παρά να βγάλω τώρα τελευταία φορά
kate23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Πρώτη δοκιμή σε Little Planet. Πώς σας φαίνεται? Park Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πρώτη δοκιμή σε Little Planet. Πώς σας φαίνεται? Park Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr καλα ρε αυτο πως το εκανες? πες μας και εμας? πως εκανε τη φωτο πλανητη του μικρου πριγκιπα?
viper2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πρώτη δοκιμή σε Little Planet. Πώς σας φαίνεται? Park Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr more info plz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα