Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

FarCry

Ένα βαθμό Chromatic Aberration κάνει και η δική μου φωτογραφική που είναι των 1000 ευρώ dslr. Είναι από τα λίγα πράγματα σε μια φωτογραφία που μπορούν να διορθωθούν εύκολα και δεν απασχολούν τον φωτογράφο για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή χρειάζεται για την εξαφάνιση του CA.

Ο θόρυβος είναι ένα πρόβλημα που οι περισσότερες compact δεν μπορούν να αποφύγουν, ειδικά σε χαμηλό σχετικά φωτισμό. Αυτό οφείλεται στον μικρό μέγεθος του αισθητήρα που έχουν οι περισσότερες compact συγκριτικά με τις slr, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το ISO ή να ανοίγει διάπλατα το διάφραγμα, πράγμα που δημιουργεί τον θόρυβο. Δεν είναι προνόμιο αυτής μόνο της φωτογραφικής ο θόρυβος, ο οποίος και αυτός διορθώνεται σε 10'' αν όμως είναι σε λογικά πλαίσια.

Το τελευταίο crop που έκανες, δείχνει ακριβώς ότι πρόκειται για φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό. Ο προερχόμενος θόρυβος δεν αποτελεί πρόβλημα ποιότητας της μηχανής. Γιαυτό και πιο πάνω έγραψα ότι η επιλογή της σωστής στιγμής της ημέρας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας παρόλο που οι φωτοσοπιές έχουν κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι δεν μετράει.

αν νομιζεις οτι αυτη ειναι καλη+1 τοτε δεν εχεις δει και πολλα απο compacts (με το συμπαθειο)

Υπάρχει και το καλή+2 ε! Το ότι είπα ότι είναι καλή, είναι μια κρίση της στιγμής, δεν έκανα έρευνα. Άλλωστε το ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 compacts επίτρεψε μου να νομίζω ότι έχω δει αρκετά από compacts. Οι 3 από τις οποίες ήταν καλύτερες από την επίμαχη.

edit. Μόλις τώρα είδα όλες τις φωτογραφίες και κατάλαβα ότι δεν αποτελεί και τίποτα ιδιαίτερο η μηχανή. Είχα δει μόνο την τελευταία της little loulou.

Συνετρίβην!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

FarCry

edit. Μόλις τώρα είδα όλες τις φωτογραφίες και κατάλαβα ότι δεν αποτελεί και τίποτα ιδιαίτερο η μηχανή. Είχα δει μόνο την τελευταία της little loulou.

Συνετρίβην!

θα στο ελεγα αλλα με προλαβες.

στη φωτο που εκανα crop το ISO ειναι στο 200 :P

το CA βγαινει αυτοματως οπως και το barrel απο την μηχανη επεξεργασιας, βλεπε μηχανες panasonic ;), και μειωμενος θορυβος

αν ειδες το exif αυτη τη μηχανη εχει η loulou. 2005 μηχανη....ειναι και 9MP και μας εδωσε μονο τα μισα :P

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=29;action=display;threadid=16049

οι ψηφιακες μηχανες ανεβαινουν σαν τα PC τεχνολογικα να το θυμασαι B)

Πατήστε στη διεύθυνση και δείτε τι θα πεί φωτογραφία !!!!!! B)

http://www.panoramio.com/user/2637822

:-)

ο αλλος επειδη εχει την EOS 350D νομιζει οτι @@ και δερνει και μου βαζει ISO 800

ρε φιλε την παλευεις? :P

http://www.panoramio.com/photos/original/18147020.jpg

εκτος αν θες να κανεις ωραιο noiseography :P

FarCry

Συνετρίβην!

θα στο ελεγα αλλα με προλαβες. στη φωτο που εκανα crop το ISO ειναι στο 200 :P

το CA βγαινει αυτοματως οπως και το barrel απο την μηχανη επεξεργασιας, βλεπε μηχανες panasonic ;), και μειωμενος θορυβος

αν ειδες το exif αυτη τη μηχανη εχει η loulou. 2005 μηχανη....ειναι και 9MP και μας εδωσε μονο τα μισα :P

οι ψηφιακες μηχανες ανεβαινουν σαν τα PC τεχνολογικα να το θυμασαι B)

μα οχι..αυτο ηταν?τελειωσατε?τι κριμα..κι ειχε τοσο ενδιαφερον η συζητηση!:lol::lol:

edit:nomikaria πολυ μου αρεσουν οι φωτογραφιες σου..:-)

μα οχι..αυτο ηταν?τελειωσατε?τι κριμα..κι ειχε τοσο ενδιαφερον η συζητηση!:lol::lol:

Ναι μικρή λουλού, τελειώσαμε! Με λένε Πετρούλα και μόλις τελείωσα!:-D

Τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, να ξέρεις.;)

...εμένα πάλι μου θύμισε εκείνο το ανέκδοτο

"omg, are u fuckin' crazy?!"

"no...im' fuckin' Daisy..."

...με την έννοια όμως του "γαμάτη η Daisy"...

Mπράβο Νomikaria

ζήλεψα αλλά δεν έχω καλή φωτογραφική μια kodak M1033 digicam είναι και χαλαρά είναι πιο χαμηλά από το επίπεδο που περιγράφει ο alexzzz.

αυτές τις έβγαλα από τότε που την πήρα και ψαχούλευτα τις ρηθμήσεις τίς μετά δεν αξιώθηκα να βγάλω τίποτα άλλο :P

1000334yj3.jpg

1000337pp4.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...