thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Thanks για τις συμβουλές! Του χρόνου θα το κοιτάξω αυτό, χαχα! (Αν και δεν θυμάμαι να έχει φάρο... Αλλά δεν είμαι και σίγουρη!) Μεγειά! Περιμένουμε κι άλλες ε! Ορίστε και μια που έβγαλα χθες και πειραματίστηκα ξανά με το HDR Rubik's World HDR by Chris Anastasiou, on Flickr Nice photo
akisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιος έχει άποψη για φλάς nissin ; Τα κάνον είναι επίσης πανάκριβα. Πολύ καλά τα nissin όπως και τα metz! Φωτογραφία από το μεσημέρι. Την ονομάζω "midtown madness"
kate23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Φωτογραφία από το μεσημέρι. Την ονομάζω "midtown madness" Δεν δοκιμάζεις να την κάνεις με το tilt-shift effect? Νομίζω θα γίνει τέλεια!
akisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δοκιμάζεις να την κάνεις με το tilt-shift effect? Νομίζω θα γίνει τέλεια! Καλή ιδέα!
arxaggelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλά τα nissin όπως και τα metz! Φωτογραφία από το μεσημέρι. Την ονομάζω "midtown madness" OMG ετοιμαζόμουν να πάω πίσω στο thread να δω που μένεις, λέω καμια Βηρυττός, Κάϊρο κλπ και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπροστά στο ΠΑΜΑΚ!!! Fuck, μάλλον πρέπει να αδειάζουμε σιγά σιγά... (Btw, τέλεια ιδέα το tilt & shift για την συγκεκριμένη)
rafail1994 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 OMG ετοιμαζόμουν να πάω πίσω στο thread να δω που μένεις, λέω καμια Βηρυττός, Κάϊρο κλπ και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπροστά στο ΠΑΜΑΚ!!! Fuck, μάλλον πρέπει να αδειάζουμε σιγά σιγά... (Btw, τέλεια ιδέα το tilt & shift για την συγκεκριμένη) Είναι εξαιτίας της ποριάς που είχε χθες
johan0497 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Thanks για τις συμβουλές! Του χρόνου θα το κοιτάξω αυτό, χαχα! (Αν και δεν θυμάμαι να έχει φάρο... Αλλά δεν είμαι και σίγουρη!) Μεγειά! Περιμένουμε κι άλλες ε! Ορίστε και μια που έβγαλα χθες και πειραματίστηκα ξανά με το HDR Rubik's World HDR by Chris Anastasiou, on Flickr Ευχαριστώ!υπάρχει υλικό και σύντομα θα ανεβάσω,θενξ και για το ενδιαφέρον Ωραία δημιουργική η φωτογραφία σου
kate23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ!υπάρχει υλικό και σύντομα θα ανεβάσω,θενξ και για το ενδιαφέρον Ωραία δημιουργική η φωτογραφία σου Ευχαριστώ! @akisk Την έκανες τελικά την φωτογραφία?
johan0497 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μια καλοκαιρινή ! Η ματιά σου ωραία αλλά ο ορίζοντας έχει μια μικρή κλίση προς τα αριστερά.Μπορείς εύκολα να το διορθώσεις μέσω του Photoshop. Αν θέλεις μπορώ να την πειράξω
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Από την γέφυρα του σταθμού ΗΣΑΠ προς το ΣΕΦ με in built camera effect! Πω! τέλεια! Έχω περάσει ώρες αραχτός σε αυτό το μέρος ...
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Η ματιά σου ωραία αλλά ο ορίζοντας έχει μια μικρή κλίση προς τα αριστερά.Μπορείς εύκολα να το διορθώσεις μέσω του Photoshop. Αν θέλεις μπορώ να την πειράξω Αμε ελεύθερα ! Πω! τέλεια! Έχω περάσει ώρες αραχτός σε αυτό το μέρος ... Πειραιάς τα πάντα έχει ! χαχα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μια καλοκαιρινή ! πού είναι αυτό ωρέ παι;;
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 πού είναι αυτό ωρέ παι;; Πειραικη ! λιγο παρακατω απο την σχολη ναυτικων δοκιμων !
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ρωτάω γιατί βλέπω τα χρώματα στις πινακίδες. Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται το κόκκινο/άσπρο, αυτές είναι κόκκινες/πορτοκαλί όπως στο εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα