kate23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 H 2η τα σπάει... Παραλία θεσ/νικης; έχει κάτι σκαλάκια αυτό το κενό; Ευχαριστώ πολύ! Ναι, Θεσσαλονίκη είναι, αλλά δεν θυμάμαι αν έχει σκαλάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ενα γιγαντιο ψευτικο τριανταφυλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 H 2η τα σπάει... Παραλία θεσ/νικης; έχει κάτι σκαλάκια αυτό το κενό; Έχει κάτι σκαλάκια ναι. Αν δεν κάνω λάθος είναι τρία. @kate Πολύ καλές οι φωτογραφίες ως επεξεργασία αλλά και κλικ,εύγε! Βελτιώνεσαι Τι μηχανή έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Έχει κάτι σκαλάκια ναι. Αν δεν κάνω λάθος είναι τρία. @kate Πολύ καλές οι φωτογραφίες ως επεξεργασία αλλά και κλικ,εύγε! Βελτιώνεσαι Τι μηχανή έχεις? Ευχαριστώ πολύ! :) Μια Nikon D3000 με τον normal φακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! :) Μια Nikon D3000 με τον normal φακό. Α εσύ παίζεις δυνατά! ανανέωσα την σελίδα μου με τις φωτογραφίες,στην υπογραφή υπάρχει,αν θέλεις τσέκαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Α εσύ παίζεις δυνατά! ανανέωσα την σελίδα μου με τις φωτογραφίες,στην υπογραφή υπάρχει,αν θέλεις τσέκαρε Τις είδα! Καλά έ, είμαι πολύ fan σου! Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες σου Μερικές είναι HDR ή λάθος μου φάνηκε? (Το site σου με βάζει σε σκέψεις στο να φτιάξω και εγώ ενα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τις είδα! Καλά έ, είμαι πολύ fan σου! Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες σου Μερικές είναι HDR ή λάθος μου φάνηκε? (Το site σου με βάζει σε σκέψεις στο να φτιάξω και εγώ ενα...) Χεχε χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσουν και σε ευχαριστώ! οι περισσότερες αν όχι όλες έχουν υποστεί μια μικρή HDR επεξεργασία.Με έσωσε και το plug-in θορύβου που έδωσες Σχετικά με το wix είναι φρι και πολύ καλό,μπορείς να στήσεις ένα πραγματικά πολύ ωραίο site.Για ότι χρειαστείς ξέρεις, pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Χεχε χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσουν και σε ευχαριστώ! οι περισσότερες αν όχι όλες έχουν υποστεί μια μικρή HDR επεξεργασία.Με έσωσε και το plug-in θορύβου που έδωσες Σχετικά με το wix είναι φρι και πολύ καλό,μπορείς να στήσεις ένα πραγματικά πολύ ωραίο site.Για ότι χρειαστείς ξέρεις, pm Και δεν το ζήταγες πιο νωρίς??? (Που να ξέρεις θα μου πεις??? ) Του έριξα μια ματιά, αλλά θέλει αρκετή δουλίτσα οπότε θα ασχοληθώ πιο μετά. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω! (Thanks ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Κατέφθασε σήμερα μέρος του νέου εξοπλισμού, ο τρίποδας και η κεφαλή! Περιμένω πώς και πώς να τα δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Κατέφθασε σήμερα μέρος του νέου εξοπλισμού, ο τρίποδας και η κεφαλή! Περιμένω πώς και πώς να τα δοκιμάσω. Μεγειά!!! Περιμένουμε αποτελέσματα εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αυτή τη φωτογραφία παραφύλαγα 15΄ ακίνητος και χωμένος σε κάτι κάγκελα για να τη βγάλω και την αφιερώνω στο χρήστη τούφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ισπανια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 νε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Από την γέφυρα του σταθμού ΗΣΑΠ προς το ΣΕΦ με in built camera effect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα