rafail1994 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ναι με το canvas size σε αυτήν χρησιμοποίησα width:2 height:2 Μονάδα μέτρησης της inches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ωραια φωτια ραφαιλ..Την πειραξες λιγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το μόνο που πείραζα είναι τα levels και τίποτε άλλο Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφες για μια ακόμη φορά! Το "κάδρο" το κάνεις με το canvas size? Αν ναι, ποιές τιμές χρησιμοποιείς? Σε'μένα αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Σε'μένα αναφέρεσαι? Και σε σένα Btw, τώρα είδα μερικές HDR και κόλλησα πραγματικά... (δεν είχα ιδέα τι ήταν) Θα κάνω μερικές προσπάθειες (όταν βρω χρόνο... ) και αν βγει κάτι αξιόλογο θα το ποστάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Και σε σένα Btw, τώρα είδα μερικές HDR και κόλλησα πραγματικά... (δεν είχα ιδέα τι ήταν) Θα κάνω μερικές προσπάθειες (όταν βρω χρόνο... ) και αν βγει κάτι αξιόλογο θα το ποστάρω! Για να μην σε κουράζω με μπλα μπλα, ακολούθα αυτόν τον σύνδεσμο : clickerty click Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Αφιερωμένο στη μαφάλντα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ωραίες οι φωτογραφίες σου.Μόνο που η πρώτη έχει καμένο ουρανό. Μερικές δικές μου : Akalla by [ stockholm ] Stockholm Fridhemsplan [ stockholm ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Λουσιφερ ευχαριστώ.Υπέροχες.Βοήθησε και η εποχή, τα χρώματα-ώχρα,κόκκινο,απίστευτα. Αυτές τις ξεχωρίζω. το πουλί κάνει την διαφορά. εμπνευσμένη. την λάτρεψα Το σπιτάκι για τα πουλιά μου θύμισε τον παππού μου.Είχε κι εκείνος,τους έβαζε τροφή το χειμώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Traumatias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Θέλω καλοκαίρι, αυτό το πράγμα που νυχτώνει από τις 6:30 με σκοτώνει αργά και βασανιστικά... Λούσι ζηλεύω Πολύ ωραίες φώτο μπαι δε γουει Λατρεύω την πρώτη με τα μανιτάρια, μου θυμίζει λίγο από "Φαντασία" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Λούσι ζηλεύω Δοκίμασε αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Traumatias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε αυτές. Αυτή με το καμπαναριό μου άρεσε πάρα πολύ, τρομερή ατμόσφαιρα, έχει πάντα τόση ομίχλη εκεί ή απλά έτυχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Όσο ήμουν εκεί αυτή τη φορά, είχε συχνά. Το χειμώνα δεν είχε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Lucifer ντάξει, ζηλεύω όσο δεν φαντάζεσαι!!! @johan: thanks για το tutorial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Traumatias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εκεί είναι ωραία για Φθινόπωρο, εδώ ξυπνάς το πρωί και ετοιμάζεσαι για τα χιόνια, ενώ μετά γυρίζεις το μεσημέρι από τη σχολή παίζοντας με τη σκέψη αν είναι υπερβολή να βγάλεις ΚΑΙ τη μπλούζα...Και δεν έχουμε και ομίχλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα