SGP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 http://www3.telus.net/drkrm/retouch.htm ... Και άλλα πάρα πολλά, όπως κολάζ, κροπάρισμα κτλ κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλά, μπορεί, γιαυτό έγραψα άλλωστε και τη λέξη "νομίζω" για τον σκοτεινό θάλαμο. Δεν έχω κάνει εμφάνιση προσωπικά αλλά αυτή την εντύπωση είχα. Είμαι της ψηφιακής εποχής! Πάντως η αφαίρεση κουκιδών κτλ ήταν παραδέιγματα (ίσως ατυχή τα συγκεκριμένα) θέλοντας να πω ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει κάποιος στο σκοτεινό θάλαμο όσα θα έκανε με το photoshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 μωρέ κι εγώ, μόνο ψηφιακά έχω ασχοληθεί... απλά, μη νομίζεται ότι το Photoshop ανακάλυψε το τροχό, απλά μετέτρεψε το μονόκυκλο σε ferrari. Και τα δύο σε πάνε κάπου στη τελική αλλά το δεύτερο πιο εύκολα και γρήγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί τόση ανάλυση? Σε γενικές γραμμές: Η φωτογραφία δεν είναι αναπαράσταση της πραγματικότητας, είναι ερμηνεία. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετρά.και σε πιο ειδικές γραμμές οι από πανω φώτος σπέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 1. έχω ξαναπεί απέχω πολύ από το επίπεδο "αρχάριος"... και εννοώ ότι θέλω πολύ ακόμα για να το φτάσω 2. την τράβηξα πριν από λίγο... και ήμουνα για μπύρα 3. δεν ήταν αυτό που ήθελα ...τώρα κράξτε ελεύθερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Είναι μια καμινάδα και αυτό το άσπρο εκεί πάνω είναι η έξοδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Είναι μια καμινάδα και αυτό το άσπρο εκεί πάνω είναι η έξοδος; αν δεν ήταν δικιά μου η φωτό ίσα που το πίστευα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 1. έχω ξαναπεί απέχω πολύ από το επίπεδο "αρχάριος"... και εννοώ ότι θέλω πολύ ακόμα για να το φτάσω2. την τράβηξα πριν από λίγο... και ήμουνα για μπύρα 3. δεν ήταν αυτό που ήθελα ...τώρα κράξτε ελεύθερα... μπραβο, πολυ καλο, συγχαρητηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μπραβο, πολυ καλο, συγχαρητηρια. κόψε το δούλεμα ωρε... είπαμε, 2 μπύρες ήπια, δεν είμαι τόσο χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 1. έχω ξαναπεί απέχω πολύ από το επίπεδο "αρχάριος"... και εννοώ ότι θέλω πολύ ακόμα για να το φτάσω2. την τράβηξα πριν από λίγο... και ήμουνα για μπύρα 3. δεν ήταν αυτό που ήθελα ...τώρα κράξτε ελεύθερα... http://i474.photobucket.com/albums/rr103/alexzzzgr/P2090957.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πλάκα κάνω καλούτσικη είναι και φαίνεται ότι δεν είναι καμινάδα ,εγώ ούτε το φεγγάρι δεν θα πετύχαινα,συνήθως βγάζω το δάχτυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γενικά πάντως, μέχρι να μάθεις τα χούγια του φεγγαριού, είναι ζόρι να το βγάλεις. Όταν είχα πρωτοπάρει τη μηχανή, με χαζεύανε οι γείτονες να παιδεύομαι στο μπαλκόνι για καιρό. Εν τέλει, τα κατάφερα! =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γενικά πάντως, μέχρι να μάθεις τα χούγια του φεγγαριού, είναι ζόρι να το βγάλεις. Όταν είχα πρωτοπάρει τη μηχανή, με χαζεύανε οι γείτονες να παιδεύομαι στο μπαλκόνι για καιρό. Εν τέλει, τα κατάφερα! =ρ ωραίος...KAI "φυσικός"... όμως...wait...what the...?! ...just kidding... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ας βαλω κι εγω τις φωτογραφιες μου..στην πρωτη φαινεται το φρουριο στη κερκυρα.. ενω οι επομενες ειναι απο φλωρεντια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ομορφούλικες...ειδικά η τελευταία, με την ωραία γωνία... μπράβο LL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα