thomasG4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 thanks johan0497 αν μου μάθεις και το photoshop ισως κάτι κάνω Δεν ειναι τιποτα το τρομερο παντως να φτιαξεις λιγο μια φωτογραφια.Με λιγο unsharp mask και μικρες αλλαγες στα χρωματα εχεις αυτο το αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 hmmmmm θα μάθω photoshop στα γεράματα μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 hmmmmm θα μάθω photoshop στα γεράματα μου φαίνεται It's never too late Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παιδια σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια @johan0497 Εξαιρετική η πρώτη! @karmen1983 οπως σου ειπε και ο thomasG4 δεν ειναι ποτε αργα, ξεκινα το photoshop ειναι αρκετα ενδιαφερον μερικα tutorials υπαρχουν εδω και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 thanks βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 @FilipposMD ποια μηχανή πήρες αν επιτρέπεται; Nikon D3100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 nice thanks για το info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι τιποτα το τρομερο παντως να φτιαξεις λιγο μια φωτογραφια.Με λιγο unsharp mask και μικρες αλλαγες στα χρωματα εχεις αυτο το αποτελεσμα Τώρα δεν φαίνεται το δέντρο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε φόντο του μπλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφες φωτογραφίες παιδία, μπράβο! Έχω ένα channel στο youtebe που ανεβάζω βιντεάκια με τις φωτογραφίες μου (signature). Όποιος έχει τον χρόνο και θέλει, ρίχνει μια ματιά. Θα ήθελα πολύ να βάλω εδώ μερικές, αλλά είναι πάρα πολλές και είμαι λίγο δύσκολη στην επιλογή. (Τα σχόλια εννοείται είναι πάντα ευπρόσδεκτα!) Btw, σε λίγο θα ανεβάσω και ένα ακόμη. @rafail1994: Το έκανες αυτό με την φωτογραφική σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αλλες 3 από μέρες ξεγνοιασιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν μου επιτρέπεις, πείραξα λιγάκι την τελευταία επειδή μ'άρεσε. Την έκανα μια έγχρωμη και μια σε α/μ σκοτεινό που είναι και το αγαπημένο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 κανένα πρόβλημα ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 @johan0497 εχεις κατι με τις ασπρομαυρες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 @johan0497 εχεις κατι με τις ασπρομαυρες ε? Εννοείται. Α/μ και σκοτεινές :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα