medgio01 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Γεννήθηκα και έμενα Σουηδία,πλέον μένω ελλάδα.την γλώσσα την μιλάω ναι Μπορώ αν θέλεις να σου την στείλω σε μεγάλη ανάλυση χωρίς το κάρδο θελω κι εγω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μπράβο johan0497 πολύ ωραίες . Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς ; Nothing special! μια απλή compact Sony Cybershot DSC-W090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Κωνσταντινούπολη, πέρυσι. Λήψη από παράθυρο μέσα στην Αγία Σοφία προς τα βοηθητικά κτίρια, στον πάνω όροφο. Εννοείται ότι μετά έριξε καρέκλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Κωνσταντινούπολη, πέρυσι. Λήψη από παράθυρο μέσα στην Αγία Σοφία προς τα βοηθητικά κτίρια, στον πάνω όροφο. Εννοείται ότι μετά έριξε καρέκλες Υπέροχηηηη!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ Όλη η Πόλη είναι η χαρά του φωτογράφου, πραγματικά τρελαίνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ Όλη η Πόλη είναι η χαρά του φωτογράφου, πραγματικά τρελαίνεσαι. το ξερω!εχω μελετησει διεξοδικα δε μενει παρα να παω κ γω καποια στιγμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Είχα καιρό να πιάσω μηχανή στα χεριά μου .Βρήκα λίγο χρόνο και δεν έχασα την ευκαιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλές.Ξεχώρισα την πρώτη. Εύγε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ . Οι δυο πρώτες θέλουν λίγη φαντασία για να σου περάσει κάποιο μήνυμα ,σκέψη απο το μυαλό ώστε να σου αρέσουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ...η τρίτη αρέσει μόνο σε 'μας τους ανεξίσκεπτους δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ...η τρίτη αρέσει μόνο σε 'μας τους ανεξίσκεπτους δηλαδή; Χαχα όχι απλώς οι άλλες θέλουν λίγη σκέψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ορίστε και πέντε -ας πούμε- περίεργες φωτογραφίες που έχω βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Γιόχαν, Π.Α.Ο.Κ. είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Γιόχαν, Π.Α.Ο.Κ. είσαι; Ναι.το κατάλαβες από την μονοχρωμία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 (...πες μου ότι κάνεις πλάκα...) ...ε πολύ ασπρόμαυρο βρε παιδί μου... (σε πειράζω, γαμάτες είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα