athlios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Οταν θελουμε να τραβηξουμε φωτο με κοκκους ρυθμιζουμε το iso στον θεο.
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Οταν θελουμε να τραβηξουμε φωτο με κοκκους ρυθμιζουμε το iso στον θεο. νευρικό
salliara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 λοιπον. δεν ειναι from my camera, αλλά αρμόζει. ΙΣΧΥΕΙ.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εφ' όσον επιθυμεί κανείς να αποκτήσει η φωτογραφία που θα τραβήξει, ένα εφέ όπου η επιφάνειά της θα φαίνεται "κοκκώδης", απλά γυρνάει την ρύθμιση "ISO" που τυχόν έχει πάνω η φωτογραφική, σε υψηλές τιμές. Αν την πάει στη μέγιστη, θα έχει το μέγιστο δυνατό "κοκκώδες" αποτέλεσμα. O επόμενος !
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ειδικά αυτό το HDR hole και το 1exp/motive.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πιο πολύ τελικά γέλασα με το death επίσης αναμένω σχολιασμό απο κύριο daddy washcloud
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σόρι Σαλ, ούτε που το πρόσεξα. Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα διαγάματα.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν πειράζ' αγαπητέ. Εγω νομίζω αν και πήδηξα το hdr gap, ειμαι στο dammit I suck. περιμένω Ντιναρα
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εφ' όσον επιθυμεί κανείς να αποκτήσει η φωτογραφία που θα τραβήξει, ένα εφέ όπου η επιφάνειά της θα φαίνεται "κοκκώδης", απλά γυρνάει την ρύθμιση "ISO" που τυχόν έχει πάνω η φωτογραφική, σε υψηλές τιμές. Αν την πάει στη μέγιστη, θα έχει το μέγιστο δυνατό "κοκκώδες" αποτέλεσμα. O επόμενος ! αυτο το κανεις στο ασπρομαυρο οχι στο εγχρωμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα