rafail1994 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Επειδή είπες οτι είναι πανοραμική για αυτό . Μάλλον κάποια παραμόρφωση θα έκανε ο φακός
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ναι η μηχανη εχει ρυθμιση για πανοραμικες φωτογραφιες
spacefart Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 καλα μαρια πες οτι ειχες κοπανησει εκει τα ουζακια σου και εγερνες προς τα αριστερα.. στραβος οριζοντας for ever
xpapias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Χαχα. Πραγματικά είναι θεόστραβη. Που είναι όμως;
Holyday Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ααααα εμένα μου αρέσει κι ας είναι στραβή όπως λέτε. Βέβαια δεν έχω τις γνώσεις για να σχολιάσω περισσότερο τη συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά αυτό που βλέπω είναι ένα κομμάτι από ένα όμορφο ελληνικό νησί ( Σκιάθος ) που θα ήθελα να επισκεφτώ. Nice photo Marria !
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Η στραβος ειν' ο γιαλος, ή στραβα αρμενιζουμε.
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ααααα εμένα μου αρέσει κι ας είναι στραβή όπως λέτε. Βέβαια δεν έχω τις γνώσεις για να σχολιάσω περισσότερο τη συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά αυτό που βλέπω είναι ένα κομμάτι από ένα όμορφο ελληνικό νησί ( Σκιάθος ) που θα ήθελα να επισκεφτώ. Nice photo Marria ! Ειναι πανεμορφο νησι, ιδιως τωρα που δεν εχει τον χαμο που γινεται τον Αυγουστο. Χαρηκα να παω βολτες και να μη εχει την κοσμοσυρροη του καλοκαιριου. Α και φετος πηγα και στο εκκλησακι του Αγιου Νικολαου, στο ρολοι που φαινεται απο το λιμανι, χαλαλι ολη την κουραση απο τα τοσα σκαλοπατια για να ανεβεις στην κορυφη... η θεα μετα ειναι καταπληκτικη.. βλεπεις ολο το νησι μετα απο κατω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 η θεα μετα ειναι καταπληκτικη.. βλεπεις ολο το νησι μετα απο κατω Photo or never happened
gang Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον χάλασε το σύστημα ψεκασμού και βγήκε απότομα όλο. Εκεί στο βάθος παίζει να είναι εκεί κοντά σε μένα...
salliara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 me gusta. τα συννεφα είναι ο μόνος λόγος για να γουστάρω λιγάκι τη βροχή.
panosno1com Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 αρα δεν ειμαι ο μονος που το ειδε !!! ειμαι ο μονος επισης που νομισα οτι για κανα 10-15 δευτερολεπτα ηταν κατι σαν ανεμοστρόβιλος ;! ειδα τοσο τεραστιο αερα,σκονη παντου , οι κεραιες στα απεναντι σπιτια να κουνιουνται σα πλαστικες , οτι πλαστικο υπηρχε στα μπακλονια ή μικρες γλαστρες μετακινηθηκε πολυ , οι τεντες σα τρελες!
gang Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ^ισχύει... και όλο αυτό το σκηνικό δημιουργήθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
eu@ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 πωπω τελεια φωτο JimxxZe!!!!!!!!πολυ καλλιτεχνικη βγηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα