pavlinara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Η καλή πλευρά είναι αυτή που φαίνεται ο τρούλος του αγ. θεράποντα. Το κατάλαβα ότι ήταν από το μπαλκόνι της λέσχης, αλλά δεν πίστευα ότι υπάρχει τόση οικοδομική ανάπτυξη. Στο Λέσβιον ή το Σαπφώ είναι κείθε; Τώρα είδα τις φωτο, Σαπφώ. καλα μιλαμε μεσα επεσες. απο το λεσβιον ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ας βάλω και εγώ καμία φετινή από Μυτιλήνη. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μυτιληνη. τοσο ομορφη.σαν ψευτικη ειναι. Που τέτοια τύχη. Κατά τα άλλα, εγώ συμφωνώ με τη λήψη, να φαίνεται η καστράρα και το Ναυάγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μεγάλη λέρα ο Καυλαντώνης, αλλά η φρουτοσαλάτα του για πρωινό γαμάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γιουβετσαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γιουβετσαρα πωπω καλη ορεξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 τωρα ειναι ακρωτηριασμενο ηδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 χαχαχα έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες γεια χάρα, Χαζεύω photoshop tutorials και θα ήθελα τη βοήθειά σας.. Στο automate μενού, υπάρχουν οι επιλογές δημιουργίας hdr εικόνων καθώς και πανοραμικών φωτογραφιών. Τυχαίνει λοιπόν να μην έχω ούτε καλή φωτογραφική μηχανή, ούτε τρίποδο, ούτε γενικά "το χω" με τη φωτογραφία και δυστυχώς τα tutorials που έχω βρει δεν δίνουν τα sources για να μπορώ να δοκιμάσω.. Για να μην σας ζαλίζω, αν θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μου κάποιες φωτογραφίες είτε για panorama είτε για HDR, θα σας ήμουν πολύ πολύ ευγνώμων.. Θενκς πολλά εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Taken @ Σχοινιας με μια D3100 και τον απλο 18-55 Btw τωρα που βλεπω στην μπαλα το "wilson" θυμηθηκα.. http://www.space-cow.com/2011/08/forever-alone-wilson-ball-episode.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες γεια χάρα, Χαζεύω photoshop tutorials και θα ήθελα τη βοήθειά σας.. Στο automate μενού, υπάρχουν οι επιλογές δημιουργίας hdr εικόνων καθώς και πανοραμικών φωτογραφιών. Τυχαίνει λοιπόν να μην έχω ούτε καλή φωτογραφική μηχανή, ούτε τρίποδο, ούτε γενικά "το χω" με τη φωτογραφία και δυστυχώς τα tutorials που έχω βρει δεν δίνουν τα sources για να μπορώ να δοκιμάσω.. Για να μην σας ζαλίζω, αν θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μου κάποιες φωτογραφίες είτε για panorama είτε για HDR, θα σας ήμουν πολύ πολύ ευγνώμων.. Θενκς πολλά εκ των προτέρων Μιας και επειδή δεν έχεις και πόλη σχέση με το PS θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις άλλα προγράμματα για αυτήν την δουλεία γιατί του ps είναι λίγο περίπλοκα . Για hrd δες το Dynamic-Photo HDR Για πανόραμα δες το Microsoft ICE UpToDate_ Καλορίζικη η μηχανούλα σου προσοχή μόνο στην άμμο ε μην την χαλάσεις ακόμη δεν την πήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Taken @ Σχοινιας με μια D3100 και τον απλο 18-55 Btw τωρα που βλεπω στην μπαλα το "wilson" θυμηθηκα.. http://www.space-cow.com/2011/08/forever-alone-wilson-ball-episode.html αντι να κανεις κανα κοντινο σε κανα πωπουδακι , στη μπαλα σου ρθε η εμπνευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και επειδή δεν έχεις και πόλη σχέση με το PS θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις άλλα προγράμματα για αυτήν την δουλεία γιατί του ps είναι λίγο περίπλοκα . Για hrd δες το Dynamic-Photo HDR Για πανόραμα δες το Microsoft ICE UpToDate_ Καλορίζικη η μηχανούλα σου προσοχή μόνο στην άμμο ε μην την χαλάσεις ακόμη δεν την πήρες Ευχαριστώ για τις προτάσεις, δυστυχώς το πρόβλημά μου δεν εστιάζεται τόσο στο software όσο στην έλλειψη υλικού.. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μοιραζόσουν κάποιες φώτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 UpToDate_ Καλορίζικη η μηχανούλα σου προσοχή μόνο στην άμμο ε μην την χαλάσεις ακόμη δεν την πήρες Wasnt miiiiine! αντι να κανεις κανα κοντινο σε κανα πωπουδακι , στη μπαλα σου ρθε η εμπνευση? Πουυυυ να ζουμαρω με τον 55αρι.. ασε που μια απο τις κοπελιες ειναι και το αισθημα και μετα θα τρωγαμε πριξιμο @@ων Εχω ξεχωριστη sd γι αυτα.. αλλα δεν ηταν πανω μου εκεινη την στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτα το ιδιαίτερο με μια απλή ψηφιακή Olympus τραβήχτηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα