Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τα σκυλιά δε ξερεις οτι απαγορεύονται στις παραλίες; Να φανταστώ το'βαλες και μεσα στη θάλασσα, ε ελληναρα; Φυσικά! Εξάλλου φρόντιζα να πηγαίνω ώρες που δεν υπήρχαν ελληναρες στις παραλίες! Ξέρεις πριν πλακωσουν τα διποδα σκυλιά, οι ψησταριές, οι πεθερες με τα ταπερ, οι 35χρονοι με τις μαμάδες τους κλπ κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Κωστή, όταν πήγα στα 4500 είχα ψιλοπροσαρμοστεί και δεν μου κακοφάνηκε. Όταν πήγα από το 0 στα 3800 όμως, στα 10 σκαλιά λαχάνιαζα κανονικότατα. Μην πω για το σεξ που είναι σαν να έχεις τρέξει μαραθώνιο... Αρχάγγελε, Nikon 3100 με φακό 18-55mm και σε μερικές 55-200mm. Οι πιο πολλές έφαγαν σβήσιμο, λόγω απειρίας στη χρήση, αλλά είχα βγάλει τόσες που μου έμειναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Thnax! Πολύ καλά χρώματα, σκιές και γενική απόδοση. Μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καινούργια μηχανή και μεγάλο ταξίδι (Περού) σημαίνει πολλές φωτογραφίες! Οι Άνδεις από το αεροπλάνο Λίμνη Τιτικάκα Υψόμετρο 4338 μέτρα (το βουνό >5000) Αμαζονία Έρημος Τι παθαίνεις όταν περπατάς στην έρημο Θαλάσσιος λέων Πουλιά στον Ειρηνικό Κατοικίδια και μεζεδάκια! Μάτσου Πίτσου Πιτσιρίκι σε στιγμή απόλαυσης Και κανά πιο οικείο ζωάκι για τους πολλούς λάτρεις της γαλής στο φόρουμ ΥΓ. Μου βγαίνει λίγο χάλια το ποστ. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να τα τακτοποιήσω καλύτερα... Σε ποιο σημειο ακριβώς πρέπει να σου πουμε αντε μαμησου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Γιατρέ, άψογος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Σε ποιο σημειο ακριβώς πρέπει να σου πουμε αντε μαμησου; εγώ το είπα στο μάτσου πίτσου δεν ξέρω για εσάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Κι εγώ παιδιά, φωτογραφίες απο την σημερινή μου απογευματινή βόλτα. Οι Άνδεις από το αεροπλάνο... Ο δρόμος απο το σπίτι μου: Λίμνη Τιτικάκα... Λίμνη γενικότερα: Υψόμετρο 4338 μέτρα (το βουνό >5000)... Υψόμετρο ικανοποιητικό (+ ότι μπορούσα να αναπνεύσω ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ) Θαλάσσιος λέων... Σκυλί: Μεζεδάκια... Μεζεδάκια Κι Εγώ: ΕΔΙΤ: Μπράβο πάντως δόκτωρ... Ελπίζω να πέρασες τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τόσες ευχές σήμερα που λείπει η γυναίκα μου ρε παιδιά; Sellers μετράς! Να μας έβαζες καμία και με τη σόλα απ' το παπούτσι του Waters... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Κι εγώ παιδιά, φωτογραφίες απο την σημερινή μου απογευματινή βόλτα. Ο δρόμος απο το σπίτι μου: Λίμνη γενικότερα: Υψόμετρο ικανοποιητικό (+ ότι μπορούσα να αναπνεύσω ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ) Σκυλί: Μεζεδάκια Κι Εγώ: ΕΔΙΤ: Μπράβο πάντως δόκτωρ... Ελπίζω να πέρασες τέλεια. κλαίωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Να μας έβαζες καμία και με τη σόλα απ' το παπούτσι του Waters... Προσπαθώ να ενταχθώ στην ''ευρωπαική'' μερίδα. Δεν είχα πάρει κινητό ούτε καμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Sellers, respect για την Βαρβάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 καπου στα ~1650 υψομετρο. καπου στα βουνα των Βαρδουσιων. ( η φωτο εχει τραβιχτει απο πιο ψιλα, και αποτελειται απο 8 φωτος.) εδω ειστε : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christav Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Στα Ζηρελια ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ναι. η τοποθεσια ειναι γνωστη ως ''λιμνες''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα