Doc1355 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc00078dk.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc00078dk.jpg καλλιτεχνική!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μια φωτογραφία της Θεσσαλονίκης.Δεν μου άρεσε και πολύ από τεχνικής απόψεως γιατί έπρεπε να έχω μεγαλύτερο διάφραγμα.Απο θέμα κάδρου μου άρεσε αρκετά (μακάρι να είχα και τρίποδο μαζί μου να έβγαζα πανόραμα ) Link Και μια hdr πιστεύω ότι είναι καλύτερη Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 απο που ειναι τραβηγμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Από το επταπύργιο η οδός είναι αγράφων (ο κάθετος δρόμος που βλέπεις προς τον λευκό πύργο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ειναι παρκο/καστρο/παγκακι? προσβασιμο free για αραγμα? στην hdr απιθανος ο τοιχος! αγαπαω λεπτομερεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Στο συγκεκριμένο σημείο έχει κάποια παγκάκια ποιο πολύ είναι καφετερίες, bar, ταβέρνες ναι είναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Λέει και μια ιστορία.Το κάστρο,οι κεραμοσκεπές,το γκρι της μιζέριας μας,και φυσικά η θάλασσα. Αα όλα μοιάζουν ήσυχα,μ΄ αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μια φωτογραφία της Θεσσαλονίκης.Δεν μου άρεσε και πολύ από τεχνικής απόψεως γιατί έπρεπε να έχω μεγαλύτερο διάφραγμα.Απο θέμα κάδρου μου άρεσε αρκετά (μακάρι να είχα και τρίποδο μαζί μου να έβγαζα πανόραμα ) Link Και μια hdr πιστεύω ότι είναι καλύτερη Link υπέροχες,φωτογραφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 εχει λιγο θορυβο η μου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μάλλον σου φαίνεται με 100iso είμαι .Κάνει αντανάκλαση ο Ήλιος στην θάλασσα για αυτό μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ειναι παρκο/καστρο/παγκακι? προσβασιμο free για αραγμα? στην hdr απιθανος ο τοιχος! αγαπαω λεπτομερεια Ειναι ιδανικό για αραγμα αλλά μαζευει αρκετό κοσμο.. Επίσης όλες οι νυφες εκει πανε να βγαλουν φωτο για το γαμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ειναι ιδανικό για αραγμα αλλά μαζευει αρκετό κοσμο.. Επίσης όλες οι νυφες εκει πανε να βγαλουν φωτο για το γαμο. Θα το επισκεφτω οταν γυρίσω Πάει καιρός που είδα την πόλη απο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ειναι ωραια, εμεις πήγαμε περσι από ανω πόλη με τα ποδια και αν και πεθαναμε απο ζεστη και κουραση αποζημιωθήκαμε με τη θεα. Απο συκιες με αμαξι βολευει καλυτερο αν δεν επιλεξεις ποδαρατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Eνός καλού φίλου απο το χτεσινό αγώνα στη Δωδώνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα