Achilles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 @ leftermann 7o χλμ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 686.544-5-7, 6976 432675 Fax: 2310 686.546 E-mail: [email protected] (δίπλα στον πολυχώρο Nouvelle) Το πάρκο θα λειτουργήσει για το κοινό στις 13 Δεκεμβρίου. Ψήνεσαι να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε; Πάρε και ένα site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αχιλέα σ' ευχαριστώ. Ψήνομαι δεν λέει τίποτα. Έχω ένα σκάλωμα με τους δεινόσαυρους, το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω . Και ο μικρός θα γουστάρει. Με την πρώτη ευκαιρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν έχω αξιωθεί να πάρω κάνα φίλτρο. Οι 2 πρώτες όμως ελλείψει τρίποδα, τραβήχτηκαν με 800άρι ISO, αν ζουμάρεις λίγο βγάζουν θόρυβο. Στις ανεβάζω στην ανάλυση λήψης παρ' όλα αυτά, δεν είναι τόσο χάλια. εντιτ, τσίμπα. Ωραίος! Αν σου κάνει κόπο, θα ήθελα και τις 8,9 (είχα γράψει 7 έως 10). Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος! Αν σου κάνει κόπο, θα ήθελα και τις 8,9 (είχα γράψει 7 έως 10). Ευχαριστώ! http://www.fileden.com/files/2008/7/23/2016027/PB289898.jpg http://www.fileden.com/files/2008/7/23/2016027/PB289907.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 αποκλεισμένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πςς!!! Bliss κάτι μου λέει ότι το επάγγελμα σου απαιτεί πολλά ταξίδια! ή μήπως απλά εκδρομές? edit: Lucifer το σαιτ από το οποίο έκανες το upload κατεβάζει με ρυθμούς αργόσαυρου!! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από Filos19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ελα ντε, flickr ftw. Btw, να ανοίξουμε κανα thread για τεχνικές φωτογράφησης ή υπάρχει; Το σ/κ θα μπω και εγώ στην παρέα των ερασιτεχνών φωτογράφων Can't w8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λουσιφερ, έχεις καιρό να δώσεις . Για ανέβασε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω κάτι, 'δω που είμαι δεν πολυβγαίνω απ' το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ντεαντ λινκ.... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2010 από BLISS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λίγες πρόσφατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ωραίος ο παίχτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 συγνωμη αλλα ο τιτλος ειναι photos from your cameras οχι from your photoshop (πειρατικο η μη) αλλιως τι νοημα εχει? το θεμα ειναι να δουμε τα φωτογραφικα skills Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Photoshop? Για τις δικές μου μιλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 συγνωμη αλλα ο τιτλος ειναι photos from your cameras οχι from your photoshop (πειρατικο η μη) αλλιως τι νοημα εχει? το θεμα ειναι να δουμε τα φωτογραφικα skills Εγω παλι εχω αντιθετη αποψη,αν η επεξεργασια γινεται σε λογικα πλαισια και οχι υπερβολες γιατι να μην κανεις καποια φωτογραφια καλυτερη απο οτι ειναι; Tα φωτογραφικα skills ηδη υπαρχουν απλα ετσι βελτιωνεται το συνολικο αποτελεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα