kanesaxo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 A δε τρωγεσαι εσύ! thumbnails βρεεεεεεεε! Ωραίο γκαζόν.Μη το δεί κάνας ζαγοράκης,σφαίρα στη τουμπα θα το πάει...
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Βρε σι δεν ξέρω τι γίνεται και δεν με αφήνει να τα βάλω σε μικρογραφίες . χαχα και ο καραγκούνης
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εγω απορω ακομη ρε ραφ ραφ πως δεν εχεις ποσταρει καμια φωτογραφια τεχνολογικου περιεχομενου.τιποτα τσιπακια και τετοια.
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Να σου πω την αλήθεια δεν έτυχε καμιά φορά να βγάλω αν και το έχω σκεφτεί. Κάτσε να φτιάξω το pc και θα δεις
kanesaxo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μια που λέμε για περίπου μάκρο, τράβηξε ένας φίλος με κατι μάκρο φακους προπολεμικους κάτι φωτό απίστευτες...Κυρίως ζωύφια και τα σαρκοφάγα φυτά του. Θα τις ποστάρω κάποια στιγμή.
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Rafail, να σου πω, δοκίμασε μία να κάνεις λίγο πιο διακριτική την υπογραφή ρε 'συ, είναι κρίμα κλέβει από τις φωτογραφίες..
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Διορθώθηκε. Είναι κάποιες φόρες που ταιριάζει με όλο στο σκηνικό για αυτό την έβαλα άλλα μάλλον δεν
menostospitimou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ρε γαμωτο δεν εχω λεφτά για καμια DSLR με μια cannon powershot τη βγαζω
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ρε γαμωτο δεν εχω λεφτά για καμια DSLR με μια cannon powershot τη βγαζω Φίλε μου η εικόνα ειναι στο μυαλό όχι στο μέσο. Γλυκανάλατο, ίσως, αλλά είναι αλήθεια. Ρίξε μια ματιά εδώ. Με την ευκαιρία μόλις είδα ότι ο Miroslav Tichy άφησε τον υπερκαταναλωτικό και μάταιο τούτο κόσμο πριν 3 μήνες μόλις. R.I.P.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Όπως το είπε ο arxaggelos (η εικόνα είναι στο μυαλό όχι στο μέσο).Και αυτό το καταλαβαίνουν όσοι ασχολούνται με την φωτογραφία .
Marria Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπονννν μια φωτογραφια απο τις περσινες διακοπες μου, τοποθεσια Χαλκιδικη / Πευκοχωρι. Να ειστε επιεικης γιατι δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος και τριγυρναγα συνεχεια σαν greek touristas
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Χα,αυτο το απο πανω το ειδα σημερα στο ιδιο σημειο που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα