FarCry Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κοίτα και μια ωραία γκόμενα βλέπω στο δρόμο και λέω τι ωραία βυζιά , για πολύ πιάσιμο/τράβηγμα αλλα δεν το κάνω γιατί θα φάω σφαλιάρα και θα καλέσει την αστυνομία, όπως και στην περίπτωση του λύγκα μένω στον θαυμασμό και την σκέψη. :lol: ασχετο αλλα μιας που εκανες αυτη την αναφορα πρεπει να το ρωτησω....μου ειπαν με αφορμη τα γεγονοτα του στρος-καν οτι αν πιασεις τον κωλο μιας στη νεα υορκη σε κατηγορουν για βιασμο... ισχυει?
thes1os Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλά, που ζείς και έχεις τέτοιες αράχνες στον κήπο?! Πρέπει να είναι κοινό είδος, όχι κάτι περίεργο. Αλλά ήταν τεράστια η άτιμη. Να μου πείς με αυτά που έτρωγε... (άσχετο: δεν την σκότωσα μετά)
Aplostra Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ασχετο αλλα μιας που εκανες αυτη την αναφορα πρεπει να το ρωτησω....μου ειπαν με αφορμη τα γεγονοτα του στρος-καν οτι αν πιασεις τον κωλο μιας στη νεα υορκη σε κατηγορουν για βιασμο... ισχυει? Sexual assault,οχι βιασμό
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ασχετο αλλα μιας που εκανες αυτη την αναφορα πρεπει να το ρωτησω....μου ειπαν με αφορμη τα γεγονοτα του στρος-καν οτι αν πιασεις τον κωλο μιας στη νεα υορκη σε κατηγορουν για βιασμο... ισχυει? Και τι σε νοιάζει;, στην Αμερική είναι όλες χοντρές. :fear:
YiN Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Sexual assault,οχι βιασμό Το αυτό. Και τι σε νοιάζει;, στην Αμερική είναι όλες χοντρές. :fear: Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Ειδικά για την Ν. Υόρκη.
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το αυτό. Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Ειδικά για την Ν. Υόρκη. Μετακομίζω. ---------------- Ας βάλω μια φωτογραφία από την φωτογραφική μου αν και δεν ξέρω να την χειρίζομαι σωστά ούτε τις ρυθμίσεις και γενικά στο θέμα φωτογραφία είμαι άσχετος.
thomasG4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μιας και πιασαμε το ζωικο βασιλειο... Να και καποιες φωτογραφιες που τραβηξα στο ζωολογικο κηπο της Βαρκελωνης
Kasrith Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ας βάλω μια φωτογραφία από την φωτογραφική μου αν και δεν ξέρω να την χειρίζομαι σωστά ούτε τις ρυθμίσεις και γενικά στο θέμα φωτογραφία είμαι άσχετος. Mickey Mouse σεντονάκι
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Mickey Mouse σεντονάκι Δεν είναι δικό μου το κρεβάτι , εγώ έχω με cars :lol: :lol:
medgio01 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλοκαιρινή μπόρα που μόλις πέρασε: Πολυ ομορφες!!Και αυτες αποτο zoo της βαρκελωνης ηταν ωραιες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα