Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γιατί να σώσεις το πουλί ρε. Το πουλί είναι πτηνό, η γάτα είναι θηλαστικό. ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑΣΣΕΣΑΙ;
YiN Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γιατί να σώσεις το πουλί ρε. Το πουλί είναι πτηνό, η γάτα είναι θηλαστικό. ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑΣΣΕΣΑΙ; Με του μαλάκα της ιστορίας.
YiN Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι αλλά ο μαλάκας της Ιστορίας ο αποπάνω ήτανε. Η λέξη τη σήμερον έχει πολλές ερμηνείες. Ντε. Kαι για να μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα, here's another νιαρρρρρρρ:
thes1os Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Στον κήπο του σπιτιού μου, αράχνη τρώει το κολατσιό της... <br><br>Uploaded with ImageShack.us
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Η λέξη τη σήμερον έχει πολλές ερμηνείες. Ντε. Kαι για να μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα, here's another νιαρρρρρρρ: θρεφτάρι είναι , για πολλά γαργαλήματα :devil:
YiN Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 θρεφτάρι είναι , για πολλά γαργαλήματα :devil: Nαι. Αυτό είναι λύγκας. Αν πας να το γαργαλήσεις θα πάρεις αναπηρική σύνταξη.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Nαι. Αυτό είναι λύγκας. Αν πας να το γαργαλήσεις θα πάρεις αναπηρική σύνταξη. Κοίτα και μια ωραία γκόμενα βλέπω στο δρόμο και λέω τι ωραία βυζιά , για πολύ πιάσιμο/τράβηγμα αλλα δεν το κάνω γιατί θα φάω σφαλιάρα και θα καλέσει την αστυνομία, όπως και στην περίπτωση του λύγκα μένω στον θαυμασμό και την σκέψη. :lol:
estenough Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ένας καπουτσίνος που προσπαθεί να πιάσει ένα καλαμάκι.... μια γατούλα που κοιμάται.... ένα πόνι.... και οι χελώνες καλοπερνάνε!!!
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ένας καπουτσίνος που προσπαθεί να πιάσει ένα καλαμάκι.... μια γατούλα που κοιμάται.... ένα πόνι.... και οι χελώνες καλοπερνάνε!!! Την σκύλα μου την λέω Βαλεντίνη αλλα την φωνάζω Καπουτσίνη
Kasrith Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Στον κήπο του σπιτιού μου, αράχνη τρώει το κολατσιό της... Καλά, που ζείς και έχεις τέτοιες αράχνες στον κήπο?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα