nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αν σου πω οτι στο κλειστο του ΟΑΚΑ τελευταία συναυλία που είδα ήταν ΠΥΞ-ΛΑΞ (μια απο τις 4 που διαφημιζοταν ως Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) τι θα μου πεις; Τι είναι το ΠΥΞ-ΛΑΞ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι είναι το ΠΥΞ-ΛΑΞ ? Η μπάντα του Έλληνα Waters, Φίλιππου Πλιάτσικα. Αν δεν ξέρεις ούτε τον Φίλιππο Πλιάτσικα, μπράβο. Τι άλλο να πω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι είναι το ΠΥΞ-ΛΑΞ ? Ορίστε ένας ευτυχής άνθρωπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έλληνα Waters, Φίλιππου Πλιάτσικα. Ζαλίστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ζαλίστηκα. Τον βλέπεις απο πίσω τον τοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν μου λέτε στην συναυλία του Waters, επιτρέπεται να πάρεις νεράκι πασατέμπο (μπορεί το γκλου-γκλου και το κριτς κριτς να εμποδίζει την σωστή κινηματογράφηση) ξέρω εγώ....... γιατί βλέπω ότι ούτε κινητό, ούτε φωτογραφική επιτρέπεται......μήπως παίζει και συγκεκριμένο dress code ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 τα τσιγαρα ξεχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2011 από rafail1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 νυχτα στο μουσειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 νυχτα στο μουσειο /ontopic Η πρώτη τα σπάει από άποψη έμπνευσης... /offtopic Φόραγες φούστα/φόρεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 όχι! μου έκαναν όμως παρατήρηση για αυτή. φώτο χωρίς φλας από τον πάνω όροφο προφανώς βλάπτει τις καρυάτιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 πως βλάπτει τις καρυάτιδες μια φώτο που "στοχεύει" το παράθυρο και χωρίς φλας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μιλάει για την 2η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα