FilipposMD Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 frenzy, αυτή με το ποτήρι είναι καταπληκτική! Την έβγαλες με κάποια ειδική τεχνική; Ρωτάω ως εντελώς ερασιτέχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 κρατούσα το ποτηρι ανάποδα μπροστά στον φακό. Το ηξποζουρ κι ο φωτισμός θέλει λίγο δουλειά για να βγει το μαύρο αλλα δεν είναι πολύ τεχνική φωτο, όχι. Είναι τριμπιουτ σε μία του Man Ray στην οποία έχει βάλει μια γκόμενα μέσα σ ενα βαζο, αλλά αυτός ο φλώρος έχει κάνει διπλοτύπωμα, όχι μια φωτό. **προσπαθώ να τη βρω στο γκουγκλ και δυσκολεύομαι να το κάνω να καταλάβει πως ψάχνω woman in jar και όχι jar in woman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Το γεγονός ότι στην τελευταία τριάδα, ο κορμός του δέντρου στη μεσαία, μου φαίνεται σαν να εκτείνεται στην πάνω και στην κάτω φώτο, σημαίνει πως απλά χρειάζομαι άδεια και δεν ήταν κάτι τέτοιο η πρόθεσή σου ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μπα, όχι, αλλά μοιάζει λίγο. άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 αλλά αυτός ο φλώρος Μπορεί να είναι αυτή ή καμία σχέση? http://www.photography-collection.com/wp-content/uploads/2011/03/Man_Ray1.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τσου http://25.media.tumblr.com/tumblr_ljw6rjH3g21qitmueo1_500.jpg or not, δεν ξέρω άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Απριλίου 2011 από rafail1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 rafail1994 η "πράσινη" τέλεια! μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν ως φόντο σε pc ; αν ναι βάλε κάποιου "είδους υπογραφή" copyright . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 gtroza Ορίστε η φωτογραφία που μου ζήτησες σε ανάλυση 1920Χ1280 (Αν θέλεις μικρότερη πες μου ) Photo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 gtroza Ορίστε η φωτογραφία που μου ζήτησες σε ανάλυση 1920Χ1280 (Αν θέλεις μικρότερη πες μου ) Photo rafail1994 ευχαριστώ πολύ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μια φωτογραφία του σκύλου μου, απο την Πρωτομαγιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μια φωτογραφία του σκύλου μου, απο την Πρωτομαγιά. μόνο λίγο από το πόδι του φαίνεται ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 μόνο λίγο από το πόδι του φαίνεται ρε... A να χαθείς, κρύε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα