insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Για τον Luci που σε κάποια άσχετη στιγμή την είχε ζητήσει.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Memories are haunted places. Γιατί είναι κλειστή η βάνα;
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Διότι εκεί που δεν έχει ανάκλαση στο νερό είναι πάγος.
mitsikas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο καδράρισμα Παλαιοκοζμηματού! Όσο την βλέπω τόσο μου αρέσει πιο πολύ και θέλω να την βλέπω κι άλλο! Εύγε!
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο καδράρισμα Παλαιοκοζμηματού! Όσο την βλέπω τόσο μου αρέσει πιο πολύ και θέλω να την βλέπω κι άλλο! Εύγε! thanks μου βγαζει μια μοναξια, μια μελαγχολια κατι τις
mitsikas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 thanks μου βγαζει μια μοναξια, μια μελαγχολια κατι τις Από που είναι αυτή η φώτο;
Vintage Jewel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Από που είναι αυτή η φώτο; Παρισι Κηποι του λουξεμβουργου αν θυμαμαι καλα
suspiria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 χωραφι στο νομο σερρων, καλοκαιρι 2008.χαχαχα!!!!
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μαρεσει αλλά το χρώμα είναι κάπως μη φυσικό, έχεις καμμένα αριστερα στα στάχυα (ίσως είναι η ανάλυση εδώ) και στα δεξιά στα σύννεφα και η διαβάθμιση του μπλε του ουρανού από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά μοιάζει αφύσικη. Μία λήψη είναι έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα