rafail1994 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Για τον Luci που σε κάποια άσχετη στιγμή την είχε ζητήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Memories are haunted places. Γιατί είναι κλειστή η βάνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Διότι εκεί που δεν έχει ανάκλαση στο νερό είναι πάγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο καδράρισμα Παλαιοκοζμηματού! Όσο την βλέπω τόσο μου αρέσει πιο πολύ και θέλω να την βλέπω κι άλλο! Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο καδράρισμα Παλαιοκοζμηματού! Όσο την βλέπω τόσο μου αρέσει πιο πολύ και θέλω να την βλέπω κι άλλο! Εύγε! thanks μου βγαζει μια μοναξια, μια μελαγχολια κατι τις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 thanks μου βγαζει μια μοναξια, μια μελαγχολια κατι τις Από που είναι αυτή η φώτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Με τον μικρό 18-55 φακό ένα φεγγάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Από που είναι αυτή η φώτο; Παρισι Κηποι του λουξεμβουργου αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μια που εβγαλα μεσα απο το αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κήποι Λουξεμβούργου, Ιανουάριος 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 χωραφι στο νομο σερρων, καλοκαιρι 2008.χαχαχα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μαρεσει αλλά το χρώμα είναι κάπως μη φυσικό, έχεις καμμένα αριστερα στα στάχυα (ίσως είναι η ανάλυση εδώ) και στα δεξιά στα σύννεφα και η διαβάθμιση του μπλε του ουρανού από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά μοιάζει αφύσικη. Μία λήψη είναι έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα