gtroza Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 φαγωθήκατε ρε αχώνευτοι. +1 στον νέο ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 θενκ γιου μίστερ Τζι! εν τω μεταξύ ψαχουλεύω παλιές φωτογραφίες, και έχω βρει κάτι απίστευτες. Σε μία παίρνω πτυχίο! Σε μια άλλη έχω κάνει τα μαλλιά μου ράστα. Αλλά είναι κλειστό το αρμόδιο τόπικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μαλλιά ράστα, πόσταρέ την εδώ, στο θρέντ με το ντουλαπάκι, στις ειδήσεις, κάπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πόσο κάνει μία μέση μηχανή που κάνει πανοράματα? Όλες οι καινούργιες ψηφιακές κάνουν ή πρέπει να πάρει μια πιο ακριβή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 με πρόγραμμα στον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις νομίζω ή κρατάς το κλείστρο ανοιχτό, και περιστρέφεσαι γρήγορα ! πλάκα κάνω jason θα τα εξηγήσει ο insomniaK ! δεν χρειάζεται Linux και Gimp σε Linux όμως γίνονται τέλειες ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 δεν νομίζω ότι κάνουν όλες, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι και πανάκριβη για να κάνει. Πχ μια ΝΙΚΟΝ που πήρα στον πιτσιρικά, κάπου 60 ευρά, δεν κάνει. Μια άλλη που είχα παλιότερα των 200 ευρώ έκανε. Πάντως η μηχανή δεν κάνει τίποτα σπουδαίο, απλά σε βοηθάει να τραβήξεις ευκολότερα, και σωστότερα ίσως, μια σειρά από φωτογραφίες που θα γίνουν πανόραμα. Την δουλειά μετά θα την κάνει κάποιο πρόγραμμα στο πισι, όπως το panorama maker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ότι χρειάζεστε για πανοραμικές εδώ. Η δική μου φωτογραφική πάντως δεν κάνει πανοραμικές, όλες είναι σε υπολογιστή. Σημείωση το gimp δε το κατέει, αλλά η βασική βιβλιοθήκη πίσω από όλα τα προγράμματα είναι open source. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σε μια άλλη έχω κάνει τα μαλλιά μου ράστα. Αλλά είναι κλειστό το αρμόδιο τόπικ... Λευτεριά στον Λέφτερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 κάντε χάρες στον αρμόδιο μοντερέητορ. Μόλις το ανοίξει θα ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχ, ναι, για να σας δω να μου κάνετε χάρες. Ποια ξεκινάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ε κι εσύ. Τι χάρες περιμένεις; Φωτό με ράστα έταξα, όχι με τανγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δενέχεινακάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 φαγωθήκατε ρε αχώνευτοι. φαράγγι Βίκου (και πέριξ) Πόσο γαμάτο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ...παπάργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2011 από rafail1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα