Freakster Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εδώ οι φώτοζ μου απο ένα μίνι ταξίδι σε Μαδρίτη και Τολέδο.. http://www.flickr.com/photos/k0nst4nt/sets/72157605134757594/ (φςςςςςςς ψώνιοοοοοο) Θέλω πολύ δουλειά στην τεχνική, το ξέρω, αλλά έχει κανα δυό καλές μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ιταλία/Ελβετία: Βουδαπέστη: Ρουμανία: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Βορεια Ευβοια Μηλος - Σαρακινικο Αλονησσος - Αγιος Δημητριος Σαντορινη - Οια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Θα χαθείς πάλι για άλλους 2 μήνες τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 πολύ ωραία τα μέρη σας , όταν μεγαλώσω θα πάω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Άντε να βάλω και εγώ μερικές δικές μου,ελπίζω να είστε επιεικείς γιατί ασχολούμαι μόνο 3 βδομάδες με το όλο άθλημα.Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρων σαν hobby ομολογώ να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Πολύ ωράιες φωτογραφίες και αυτη απο το ΟΑΚΑ θα τη βλάω ως wallpaper...εξαιρετική επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 ευχαριστω,χαιρομαι που σου αρεσαν! Αν την θες σε μεγαλυτερη αναλυση πες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkWeAvEr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ελπίζω να σας αρέσει και συγγνώμη για το λάθος τίτλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 DaRkWeAvEr αν δεν γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες θα σβηστεί το μήνυμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkWeAvEr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 DaRkWeAvEr αν δεν γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες θα σβηστεί το μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση..Κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Lucifer είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει κάτι μέσα στα spoiler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Όχι. Δεν κάνει direct linking από το μπλογκ. Δεν πειράζει. Ωραίες είναι. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) N.H.M. - London, England (2007) Fontana di Trevi (1995) Rome, Lazio, Italy Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2010 από BLISS Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δύο φώτο που πάλευα χρόνια, το φεγγάρι και ένα κεραυνό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα