georgerapp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) σηκωθηκα νωρις νωρις και μου σκασανε μυτη και οι 2 απο τις 7 !!! εναν καφε ρε φιλε ησυχα . τα βουταω και λεω -παμε να δουμε πλοια- , αφου ξηγηθηκατε ετσι ! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από georgerapp 20
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, georgerapp είπε σηκωθηκα νωρις νωρις και μου σκασανε μυτη και οι 2 απο τις 7 !!! εναν καφε ρε φιλε ησυχα . τα βουταω και λεω -παμε να δουμε πλοια- , αφου ξηγηθηκατε ετσι ! Φοβερες για αλλη μια φορα! 1
georgerapp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ . Ωστόσο εάν λάβεις υπόψη ότι μόνο εδω Insomnia συμμετέχω (και myphone αλλα σε νημα μονο με κινητά , θα τολμήσω να πω ανώτερο εδώ ) και εχω βελτιωθεί μεσα στα χρόνια δείχνει οτι ολοι σας παιδιά βάζετε φοβερές εικόνες τις οποίες φυσικά ......και λαμβάνω στον εγκέφαλο!!!!! Βλέποντας εικονες μου παλιές , τερμα στην οξύτητα στα artifacts , επεξεργασμένες άγρια οσο πιο προκλητικές γίνετε , βλεπω μια βελτίωση . Και πίστεψέ με δεν ειναι κανενα tutorial του youtube , αλλα αυτο το νημα κατα 80% . Γνωμη μου, βάζετε εικόνες , ολοι σας , απλα συνεχίστε . 1
Anuminas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Anuminas 6
AMD Expert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Το τελευταίο διάστημα άρχισα να πειράζω λίγο περισσότερο τις φωτογραφίες, λίγο πιο σουρρεάλ. Το τελευταίο σοτ, από πέρσι το καλοκαίρι με την ταπεινή παλιά D5100. Στα δεξιά το μιατάκι μου, αριστερά το 350Ζ φίλου. Τοποθεσία Σέρρες. Για περισσότερα εδώ : https://www.instagram.com/miltos_carhub/ 14
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AMD Expert είπε Το τελευταίο διάστημα άρχισα να πειράζω λίγο περισσότερο τις φωτογραφίες, λίγο πιο σουρρεάλ. Το τελευταίο σοτ, από πέρσι το καλοκαίρι με την ταπεινή παλιά D5100. Στα δεξιά το μιατάκι μου, αριστερά το 350Ζ φίλου. Τοποθεσία Σέρρες. Για περισσότερα εδώ : https://www.instagram.com/miltos_carhub/ Φωτογραφίες σαν την δική σου αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο εξοπλισμός δεν είναι το παν... Οι ιδέες και η φαντασία είναι. Ορίστε τι κάνει το "δεινοσαυράκι" του 2011 με την κατάλληλη φαντασία.. Ωραίος! Πραγματικά! 2 1
AMD Expert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Νυσταγμένε σ'ευχαριστώ πολύ! Παραθέτω άλλες δύο φωτό σε παρόμοιο μοτίβο, πάλι με ίδιο εξοπλισμό. Μωβ/μπλε/λιλα και τα σχετικα τα αγαπημενα μου χρωματα οπως ισως καταλαβατε 😁 : 17
Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 wow θα ηθελα κανα εξτρα ινφο για τι σοι επεξεργασια κανεις
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, AMD Expert είπε Το τελευταίο διάστημα άρχισα να πειράζω λίγο περισσότερο τις φωτογραφίες, λίγο πιο σουρρεάλ. Το τελευταίο σοτ, από πέρσι το καλοκαίρι με την ταπεινή παλιά D5100. Στα δεξιά το μιατάκι μου, αριστερά το 350Ζ φίλου. Τοποθεσία Σέρρες. Για περισσότερα εδώ : https://www.instagram.com/miltos_carhub/ Αυτό το πράγμα πάνω δεξιά είναι κάποιο εφέ που έχεις προσθέσει; Πχ φεγγάρι;
AMD Expert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 @Ntinaras Όλα στο Photoshop. Camera Raw filter, gradients, brushes, multiple exposure shots, layers on top κλπ. Και φαντασία @Βασίλης_29 Ναι, με έξτρα εφέ από πάνω του για glow κλπ. Και τα αστέρια είναι πρόσθετα, και light rays κλπ 2
Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AMD Expert είπε @Ntinaras Όλα στο Photoshop. Camera Raw filter, gradients, brushes, multiple exposure shots, layers on top κλπ. Και φαντασία @Βασίλης_29 Ναι, με έξτρα εφέ από πάνω του για glow κλπ. Και τα αστέρια είναι πρόσθετα, και light rays κλπ παιζει κανα φιλτρακι ετοιμο?
georgerapp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Την ηθελα και εγω μια τέτοια ερώτηση αλλα δεν την έκανα !
alxandros_gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Όλες τραβηγμένες με την Olympus om-d e-m10 mark ii χωρίς επεξεργασία, απευθείας jpg απο την κάμερα. Δυστυχώς στο εκκλησάκι είχε πολύ κόσμο συνεχώς οπότε δεν μπόρεσα να βγάλω κάποια χωρίς κόσμο τριγύρω. 11
georgerapp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα μου αρέσει με τις ανθρώπινες σιλουέτες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα