asxeto4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για αυτή την οθόνη; LCD Panel:19" color TFT Contrast Ratio 800:1 Viewing Angle 170° horizontal, 170° vertical Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black) Brightness 250 cd/m2 Δύο αξιόπιστα site:(http://www.tomshardware.com και http://www.behardware.com) την παρουσιάζουν σαν την κορυφαία οθόνη με αποδείξεις. Την βρήκα με 630€. Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο; (Κάποια EIZO ίσως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 uparxei kai h Samsung SyncMaster 193P kai h 193P+ pou elpizoume na er8ei grhgora oso gia thn a3iopistia tou toms as gelasw alla den einai auto to 8ema mas
NeTeD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Αυτή η οθόνη θεωρείται πραγματικά διαμάντι!! Φοράει ένα απ'τα καινούργια πάνελ (MVA) της AU Optronics και, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μετρήσεις του tom, η απόκριση της κυμμένεται στα 11-14ms, ενώ διαθέτει και ίσως το πιο βαθύ μαύρο που έχει παρουσιάσει ποτέ tft. Πάντως σε ό,τι review της έχω πέσει, αναφέρεται εξωπραγματικά καλή για παιχνίδια δεδομένου του VA πάνελ της, σε σημείο που να στέκεται πολύ καλύτερα απ'την πλειοψηφία των TN. Πάντως προσοχή, γιατί η συγκεκριμένη Viewsonic VP191b κυκλοφορεί με ΔΥΟ διαφορετικά πάνελ! Εμάς μας ενδιαφέρει μονάχα αυτή με το AU Optronics M190EN03 V0 η οποία ξεχωρίζει μονάχα από ένα μεγάλο αυτοκόλλητο, που γράφει 8ms, πάνω στη συσκευασία της. Που την βρήκες όμως με 630? ? Πολλά φένονται.. Εγώ με μια φίλη ετοιμαζόμαστε να χτυπήσουμε οθόνες από το mindfactory.de σε καμία-δυο εβδομάδες. Αν ενδιαφέρεσαι join us. Η Viewsonic εκεί έχει 463? + 20 περίπου μεταφορικα + 20 για έλεγχο πίξελ = 503? (μείον τα μοιρασμένα μεταφορικά) Εμένα πάντως με βλέπω είτε για Fujitsu-Siemens 19p-2 είτε για αυτή τη Viewsonic. Δες περισσότερα κι εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=16695 http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=16687=
NeTeD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 oso gia thn a3iopistia tou toms as gelasw alla den einai auto to 8ema mas Για γέλα λίγο να μάθουμε οι αδαείς Το έχετε κάνει καραμέλα πια με την αξιοπιστία του ενός του άλλου και του παράλλου. O tom σας φταίει, τα περιοδικά σας φταίνε, όλα σας φταίνε εκτός φυσικά από την δικιά σας φοβερή άποψη ως αυθεντίες. Πες μου τι ΑΚΡΙΒΩΣ σε χάλασε στο review του tom για την Viewsonic και σε ποιο σημείο ΑΚΡΙΒΩΣ νομίζεις ότι στερείται αξιοπιστίας. Στο κάτω κάτω το ίντερνετ είναι εδώ για να διασταυρώσεις όλες τις πηγές, να συζητήσεις στα forums και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Όσο περισσότερες πηγές, τόσο το καλύτερο. Η κάθε μία έχει να σου πει κάτι, άλλη λιγότερα και άλλη περισσότερα. Τα συνδυάζεις όλα και είσαι άρχοντας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Eipa tpt gia to sugkekrimeno review, h gia thn sugkekrimenh o8onh? Kai nai kai o tom mou ftaiei kai ta periodika giati pou to 3eroume oti den ta pairnoun? Eleu8eria logou exoume kai lew tis apopseis mou, o dhmiourgos tou topic anefere to sygkekrimeno site ws a3iopisto, pragma to opoio 8ewrw oti den einai. Mporei h o8onh na einai foverh apla to site den einai a3iopisto kai an prose3eis den eipa tpt gia to deutero pou anefere.
NeTeD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Kai nai kai o tom mou ftaiei kai ta periodika giati pou to 3eroume oti den ta pairnoun? Φυσικά και δε ξέρουμε αν τα παίρνουν ή όχι, αλλά εσύ δείχνεις ότι έχεις καταλήξει ότι τα παίρνουν και απλά σε ρωτάω που το στηρίζεις μπας και μου ξεφεύγει κάτι. Το να θεωρούμε από default ότι όλοι τα παίρνουν νομίζω ότι τελικά βλάπτει την κρίση μας και μας βάζει παροπίδες. Στο κάτω κάτω ΠΩΣ θα μπορούσε να μας πείσει κάποιος ότι δεν τα παίρνει? Με το να συμφωνεί ίσως με τις απόψεις μας; Πώς ξέρουμε ότι ο Χ που έγραψε σε ένα forum την άποψη του, δεν καθοδηγείται; Αυτούς γιατί δε τους θεωρείς από default ότι τα παίρνουν; Τέλος πάντων ξεφεύγουμε και δεν πρέπει! (ας ανοίξει αλλού αν είναι!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 ee oi parwdies reviews pou ekane kai kanei se CPUs ftanei kai perisseuei...kai den eimai o monos pou to uposthrizei auto...vevaia den einai dikia mou douleia na vriskw apodei3eis alla tou tom na mas apoduknuei oti kanei pantou swsta thn douleia tou... eipa oti den einai to 8ema mas auto to kataferame na to kanoume
geist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Εμένα πάντως με βλέπω είτε για Fujitsu-Siemens 19p-2 είτε για αυτή τη Viewsonic. Tην Fujitsu-Siemens 19p-2 πάντως την θάβει στα παιγνίδια το behardware.com ενώ το prad.de την παινεύει.Περίεργο...
NeTeD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Tην Fujitsu-Siemens 19p-2 πάντως την θάβει στα παιγνίδια το behardware.comενώ το prad.de την παινεύει.Περίεργο... Το ξέρω γαμώτο και μόνο γι' αυτό προβληματίζομαι. Μέχρι και mail έστειλα σ'αυτόν που την θάβει (ενημερώνοντάς τον για το άλλο review) να μου εξηγήσει πώς γίνεται να έχουν τόσο διαφορετικές απόψεις και τί βρήκε τόσο χάλια τέλος πάντων (check το δεύτερο link που έδωσα παραπάνω). Όχι ότι απάντησε και τίποτα ουσιώδες σχετικά με τη διαφορά... Απλά υποστήριξε ότι το πάνελ της αποκρινόταν σαν ένα τυπικότατο 20-25ms. Πάντως, την Fujitsu την έχει παραγγείλει ήδη ένα παιδί από το παραπάνω forum και από μέρα σε μέρα την περιμένει. Για να ακούσουμε τι θα πει κι αυτός.
NeTeD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Την βρήκα με 630?. Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο; (Κάποια EIZO ίσως Σε αυτά τα λεφτά, οι Eizo είναι υπέροχες για γραφιστική δουλειά, πραγματικά ίσως ότι τελειότερο υπάρχει σε tft. Για να παίξεις παιχνίδι όμως σε Eizo (ειδικά fps) πρέπει να ανέβεις μοντέλα και να ξεκινήσεις από τα 600? περίπου και μάλιστα από 17άρα...
geist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Πάντως' date=' την Fujitsu την έχει παραγγείλει ήδη ένα παιδί από το παραπάνω forum και από μέρα σε μέρα την περιμένει. Για να ακούσουμε τι θα πει κι αυτός.[/quote'] Xωρίς να θέλω να υποτιμήσω την κρίση αυτού που την παρήγγειλε νομίζω ότι θα πρέπει να έχει εμπειρία και με άλλες οθόνες για να μπορεί να κρίνει καλά.Διότι ο τύπος στο behardware.com έχει δοκιμάσει δεκάδες οθόνες και έχει κάποια βαρύτητα η γνώμη του,χωρίς βέβαια ποτέ να αποκλείω(σαν Ελληνας καχύποπτος)ότι ίσως να υπήρχε σκοπιμότητα στο review.Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το άλλο prad.de.Θα μπορουσε καποιος βέβαια να πει,γιατί να υπάρχει σκοπιμότητα στην συγκεκριμένη οθόνη και όχι στις άλλες που έχουν πάνω κάτω την ίδια άποψη τα 2 sites.Εδώ είναι και το περίεργο της υπόθεσης. :wink:
NeTeD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Eντάξει δε θα του ζητήσουμε να αγοράσει και όργανα για να την μετρήσει μια παραπάνω άποψη απλώς θα ακούσουμε (γνωρίζοντας ότι είναι υποκειμενική).
geist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Σ΄αυτό έχεις δίκιο.Διάβαζα πριν χρήστες που την πήραν στο Prad.de και είναι ευχαριστημένοι.Στα παιγνίδια βέβαια υπάρχει ένα ελαφρύ πρόβλημα.
NaGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Που την βρήκες όμως με 630? ? Πολλά φένονται.. Εγώ με μια φίλη ετοιμαζόμαστε να χτυπήσουμε οθόνες από το mindfactory.de σε καμία-δυο εβδομάδες. Αν ενδιαφέρεσαι join us. Η Viewsonic εκεί έχει 463? + 20 περίπου μεταφορικα + 20 για έλεγχο πίξελ = 503? (μείον τα μοιρασμένα μεταφορικά) Εμένα πάντως με βλέπω είτε για Fujitsu-Siemens 19p-2 είτε για αυτή τη Viewsonic. Δες περισσότερα κι εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=16695 http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=16687= Σε ένα απο τα review αναφέρεις και συγκεκριμένα στο http://www.behardware.com/articles/572/page3.html είναι η FS c19-4 η οποία απο οτι λέει έχει το ίδιο πάνελ με την viewsonic και στο mindfactory απο οτι βλέπω έχει φανταστική τιμή. τι λές για αυτήν λοιπόν? έχεις κάποιο δισταγμό για την ποιότητα, τεχνολογία ή είναι καθαρά θέμα σχεδιασμού
Papajohn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Αυτη η Viewsonic υπόσχεται πολλά, αλλα ρε γαμώτο πιο άσχημη δεν μπορούσαν να την κάνουν;! Καμμια σχέση με την LG 1980Q που έχω βάλει στο μάτι (α ρε TN panel αν δεν ήσουν εσυ...) Α, και όπως βλέπω την photos της viewsonic, όταν την γυρίζεις κάθετα τα καλώδια θα περιστρέφονται και αυτα(ΑΘΛΙΟ); Γιατι βλέπω πως οι υποδοχές είναι πάνω στο κύριο σώμα της οθόνης και όχι στη βάση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.