Προς το περιεχόμενο

στον οτε πρωτα κανω αιτηση για dsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

raider στο 1242 θα μάθεις αν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή σου. Σήμερα πήρα απάντηση για την δική μου! Ο αριθμός αυτός είναι του 'help desk' της Adsl και μου το έδωσε ο ΟΤΕ!

Δημοσ.

εαν ειχε ενεργοποιηθει θα επρεπε το φωτακι στο μοντεμ με εικονιδιο @,να ειναι πρασινο;αν οχι ποτε θα γινει πρασινο το φωτακι;ευχαριστω(την αιτηση την εκανα την παρασκευη,σημερα μου εστειλαν το μοντεμ.μηπως βιαζομαι;

Δημοσ.

raider δεν ξέρω να σου πω. Γιατί εγώ πέρασα απ'τον ΟΤΕ και έκανα την αίτηση εκεί κι ο υπάλληλος μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε πως όταν μου πουν πως έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου, τότε να περάσω να πάρω το μόντεμ. Φυσικά για Χαλκίδα αναφέρομαι.

Είμαστε και συντοπίτες! :D

Δημοσ.
εαν ειχε ενεργοποιηθει θα επρεπε το φωτακι στο μοντεμ με εικονιδιο @,να ειναι πρασινο;αν οχι ποτε θα γινει πρασινο το φωτακι;ευχαριστω(την αιτηση την εκανα την παρασκευη,σημερα μου εστειλαν το μοντεμ.μηπως βιαζομαι;

to lampaki sto speedtouch tha statheropoiithei prasino oxi mono otan sigxronisei i grammi alla kai otan gineis connect ston isp.alios tha pezei prasino portokali.an to exeis bridget tote kai xoris na sindetheis tha ginei prasino i ama ine mi setarismeno to modem tote pali tha ginei prasino.kai mesa apo to modem mporeis na deis an exei sigxronisei alla to oti sigxronizei mia grammi den simenei oti einai panta etoimi.iparxoun kai alla stadia.

Δημοσ.
to lampaki sto speedtouch tha statheropoiithei prasino oxi mono otan sigxronisei i grammi alla kai otan gineis connect ston isp.alios tha pezei prasino portokali.an to exeis bridget tote kai xoris na sindetheis tha ginei prasino i ama ine mi setarismeno to modem tote pali tha ginei prasino.kai mesa apo to modem mporeis na deis an exei sigxronisei alla to oti sigxronizei mia grammi den simenei oti einai panta etoimi.iparxoun kai alla stadia.

καλημερα.προς το παρον το λαμπακι @ δεν αναβει καθολου.το μοντεμ το εχω σεταρει,οποτε περιμενω

Δημοσ.
raider δεν ξέρω να σου πω. Γιατί εγώ πέρασα απ'τον ΟΤΕ και έκανα την αίτηση εκεί κι ο υπάλληλος μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε πως όταν μου πουν πως έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου' date=' τότε να περάσω να πάρω το μόντεμ. Φυσικά για Χαλκίδα αναφέρομαι.

Είμαστε και συντοπίτες! :D[/quote']

εσενα ποσες μερες εκανε να ενεργοποιηθει η γραμμη;

Δημοσ.
10 μέρες. Χθες πήρα και το μόντεμ και δεν ξέρω που πάνε τα 4! :(

pes mas bre mariats ti modem exeis na se boithisoume sto setarisma.apira info iparxoun.

Δημοσ.

poulinos εντάξει' το τοποθετήσαμε το μόντεμ! Όχι που θα ξέφευγε του άντρα μου! Λίγο στη ενεργοποίηση της σύνδεσης έπαθε μια ταραχή, αλλά εγώ ως ψυχραιμότερη την έβαλα μπρος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...