Προς το περιεχόμενο

στον οτε πρωτα κανω αιτηση για dsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τυχερη εισαι.

Εσενα την συμπληρωσε αυτος ' date='δεν στην εκανε πασα να τραβιεσαι εσυ...[/quote']

ine se poion tha peseis.an kai ta misa pou exei pano i aitisi min po tipota

:(

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν θελετε το πιστευετε......

εκανα αιτηση στο 134 χθες στις 18.00 στον ΟΤΕ , για adsl 512, και στις 19.05 εμπαινα με ταχυτητα 60-64.....

εαν θελει ο ΟΤΕ......

μενω περιοχη Χορτιατη Θεσσαλονικης

με την ευκαιρια να χαιρετισω το forum....σας διαβαζω αρκετο καιρο...με βοηθησατε παρα πολυ σε προβληματα που ειχα...

Δημοσ.

Παιδία μου είπαν από το 134 ότι έχει γίνει η ενεργοποίηση της γραμμής αλλά ΓΙΑΤΙ μπορώ και παίρνω τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ φίλτρο?! Wtf?!

Material Defender 1032

Δημοσ.
Παιδία μου είπαν από το 134 ότι έχει γίνει η ενεργοποίηση της γραμμής αλλά ΓΙΑΤΙ μπορώ και παίρνω τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ φίλτρο?! Wtf?!

Material Defender 1032

εχεις μηπως ISDN γραμμη??

Δημοσ.

Η απάντηση της Paschalia σε μένα απευθυνόταν! Δεν έχω προδιαγραφές μοντέλου, αλλά απλά είχα καλή διάθεση... Αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει και με αυτό! Όσες φορές έχω πάει για κάποια εξυπηρέτηση, γίνεται αμέσως και χωρίς να περιμένεις με τις ώρες! Κάποτε ναι! Γινόταν το 'έλα να δεις' στον ΟΤΕ της περιοχής μου! Φαξ ήθελες να στείλεις και έπρεπε να περιμένεις να τελειώσει πρώτα όλη την γραφειοκρατική δουλειά του ο υπάλληλος και μετά να σε εξυπηρετήσει! Μου έτυχε! Έβαλα τις φωνές... Και μετά από λίγο καιρό επήλθαν οι ριζικές αλλαγές! Το λέει κι η παροιμία: 'κι ο άγιος φοβέρα θέλει'!!! :lol:

Δημοσ.

kala mhn mou 8imoneis :(!! alla h omorfes ginekes exoun ena avantage opos lene kai h galh :)

wso gia to 'κι ο άγιος φοβέρα θέλει'! etsi akrivos enai an kai sto dimosio epikratoun ala pragmata ....to ox aderfe den variese ....

Δημοσ.

Ειδικά στον ΟΤΕ δεν τους πέρνει πια για 'ωχαδερφισμό'! Έτσι και τη δουν λίγο αραχτοί, αμέσως θα τους στείλουν να βρουν αλλού δουλειά! Τώρα ειδικά που ψάχνουν να βρουν τρόπο να διώξουν υπαλλήλους! :lol:

Δημοσ.

mporeis kai perneis til xoris filtro ama den exei balei pano akoma to adsl to router.xoris ton adsl ise mia xara.otan koumposei autos tote tha akouseis ta trela.ara ama den exeis balei ton router perneis mia xara

Δημοσ.
αν θελετε το πιστευετε......

εκανα αιτηση στο 134 χθες στις 18.00 στον ΟΤΕ ' date=' για adsl 512, και στις 19.05 εμπαινα με ταχυτητα 60-64.....

εαν θελει ο ΟΤΕ......

μενω περιοχη Χορτιατη Θεσσαλονικης

με την ευκαιρια να χαιρετισω το forum....σας διαβαζω αρκετο καιρο...με βοηθησατε παρα πολυ σε προβληματα που ειχα...[/quote']

Αυτό συμβαινει σε ξεκλειδωμένα DSLAM σε νέες εγκαταστάσεις.

Κατέβαζα σε πελάτη μου με 90 !!!!

Φυσικά δεν παίρνεις τηλέφωνο να το πεις... :grin: :grin: :grin:

Κρίμα όμως που οι υπόλοιποι παρακαλάμε για έστω αυτό που δικαιούμαστε.... 384/128 real !

Δημοσ.

gia na tis kovoun merikoi.384/128 alla pezei san

WAN:

Line Status: Up

Upstream Speed: 160 kbps

Downstream Speed: 448 kbps

siemens dslam.ine kapoia elaxista atoma pou exoun xeklidoti grammi kai exei tixei i 1024 na klidonei se poli parapano.ekei apla perneis oso sou dinei o provider diladi kana 1100.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...