xalia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 oops! προτίμησε τότε usb modem! το modem που πήρα εγώ έχει και usb και ethernet αλλά είναι πιο ακριβό απο αυτό που δίνει ο ΟΤΕ...
lazaross Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 και δεν καταλαβαινω τι καρτα δικτυου? για net cafe μιλαμε?
xalia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 απλά κάποια dsl modem συνδέονται με τον υπολιγιστή σου μέσω της κάρτας δικτύου...άλλα μέσω usb
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 τι ειναι το dslam? a)katarxin ta ethernet modem einai kalitera dioti den xriazontai drivers kai pezoun kai se linux kai mac ta panta kai genikos einai poli kalitera apo ta usb dioti oi usb poles fores mamakizontai. dslam einai ena oraio koutaki tou ote opou me poli apla logia pano se auto to koutaki peftoun oloi oi xristes mia perioxis.px 300 katoikoi pentelis peftoun se ena i poles fores dio dslam .to dslam exei kartes ton 384,512,kai 1024 analogos ti grami thes.apo ekei feugei mia oraia grafoula pou enoneetai me tous routers tou ote.oso pio megali se bandwidth einai auti i grammoula toso xaroumenoi imaste.allios klaime me mauro darki.
paschalia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Καλησπερα . Ειχα παει στον Οτε σημερα για καποιο λογαριασμο και ρωτησα και για adsl . Μου ειπαν οτι σε ενα μηνα η περιοχη -πολη που μενω θα εχει (ΓΙΕΣ ΓΙΕΣ ΓΙΕΣ) . Με ρωτησανε αν θα εχω σαν παροχεα την οτενετ και οταν ειπα ναι , μου εδωσαν την αιτηση . Και εδω ειναι που θελω να ρωτησω πολλα και διαφορα . Υπαρχουν πολλα ''παραθυρακια'' που πρεπει να συμπληρωσω (βγαζω απεξω τα στοιχεια πελατη) . 1) Μετα απο τα στοιχεια πελατη εχει τα στοιχεια προσβασης στα οποια εχει τα εξης (χωρις τις επιλογες του καθενος) 1α) Ταχυτητα καθοδου/ανοδου 1β) Διεπαφη η/υ . 1γ) Πρωτοκολλο επικοινωνιας (το οποιο συμπληρωνεται μετα απο το δευτερο ''παραθυρακι'' που ειναι ο τερματικος εξοπλισμος ) 2) Τερματικος εξοπλισμος . 2α) Προμηθεια μοντεμ απο Οτε - Τυπος μοντεμ 2β) Προμηθεια διαχωριστη/φιλτρου απο Οτε , τυπος διαχωριστη/φιλτρου και αριθμος . 2γ) Προμηθεια μοντεμ απο εμποριο ,Προμηθεια φιλτρου/διαχωριστη απο εμποριο . 2δ) Εγκατασταση εξοπλισμου απο συνεργειο του Οτε , εγκατασταση εξοπλισμου απο εμενα . 2ε) Παραλαβη εξοπλισμου απο Οτε , Παραλαβη εξοπλισμου απο το καταστημα . 3) Μεταβολες προσβασης 3α) Αλλαγη ταχυτητας 3β) Αλλαγη πρωτοκολλου επικοινωνιας Τι γραφω σε ολα αυτα ? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις βοηθειες
Japan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 kantin online kalytera giati poly koula ta leei stin aitisi... Chryssa
Highlander Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Και μην πάρεις εξοπλισμό από πΟΤΕ please.... :grin: :grin: :grin: :grin:
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Έκανα την αίτηση την Tρίτη και από ότι μου είπαν Παρασκευή ή το μέγιστο την Δευτέρα θα είμαι online! Σταμάτησαν να δίνουν πια τα jetspeed modem/rooter και το γυρίσανε σε ZTE 831A/C ADSL Modem. Στο adslgr μου έγραψαν ότι δεν πρέπει να είναι και ότι καλύτερο αλλά τσάμπα στο δίνουν so κάνω την πάπια [μέχρι να αγοράσω ένα US Robotics] ΟΛΕ! Material Defender 1032
paschalia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ευχαριστω Japan και Χαιλαντερ . Που μπορω να βρω την ονλαιν αιτηση ? ΜD αυτο ηθελα να ρωτησω ,θυμομουν οτι διναν το τζετσπιντ και για αυτο ειπα ναι οταν με ρωτησε αυτος για ποια θελω σαν παροχεα . Αφου ειναι τοσο χαλια μοντεμ αυτο ,αξιζει να παρω οτε ή να κοιταξω αλλη εταιρεια ?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 paschalia apo oso mou eipan to dinoun tsampa to modem/rooter auto [ta ZTE]. Den aksizei KATHOLOY na doseis xrimata gia auta ta modems, kalutera na pliroseis 60 eura kai na pareis to US Robotics 9105 [to opoio exoun ektheiasei sto adslgr]. Material Defender 1032
MariaTs. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Για να γράψω κι εγώ τι μου έχει συμπληρώσει στην αίτηση ο υπάλληλος του ΟΤΕ, την Δευτέρα που πήγα κι έκανα αίτηση κι εγώ με τη σειρά μου! :grin: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Σημειώνω αυτά που μου έχει τσεκάρει): Ταχύτητα Καθόδου/Ανόδου: high stream 384/128 Κbps Διεπαφή: USB & ETHERNET ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Προμήθεια Modem από ΟΤΕ (το δίνει σε 12 άτοκες με χρέωση στον λογαριασμό), Τύπος Modem: PS6 ή PSG (μόνο φαρμακοποιός καταλαβαίνει τι έχει γράψει), Προμήθεια Διαχωριστή/Φίλτρου από OTE Εγκατάσταση τερματικού εξοπλισμού από τον τελικό χρήστη, Παραλαβή τερματικού εξοπλισμού από το Κατάστημα... Έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές και αυτό ήταν... Αυτά είναι σημειωμένα στην αίτηση μου και μου είπε να τηλεφωνήσω στο 1242 για να ενημερωθώ μέχρι αύριο αν η γραμμή μου είναι εντάξει και μετά να πάω για να προμηθευτώ το modem και τα σχετικά. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα! Ούτως ή άλλως όταν μπαίνω στο διαδίκτυο κάνω χρήση των στοιχείων του αδερφού μου ή κάρτας! Πάντως αν κανείς σας βλέπει κάτι ύποπτο στα παραπάνω ας με διαφωτίσει! :grin:
stehellas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 file kita kai vivodi vgenei pio chip kai tellas alla ama the na alaksi prov.. prepei na ksanaplirwseis ....... mono sto elladistan auta !!!!
paschalia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Τυχερη εισαι. Εσενα την συμπληρωσε αυτος ,δεν στην εκανε πασα να τραβιεσαι εσυ...
MariaTs. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Τον μούρλανα στις ερωτήσεις και δεν ήξερε να μου απαντήσει και για να ξεμπερδέψει γρήγορα από μένα, μου συμπλήρωσε την αίτηση! Η οποία είναι αντίγραφο κι αυτός κράτησε την αυθεντική! Μου έδωσε κι ένα προσπέκτους διαφημιστικό' λες κι αυτό αναφέρει τιμές! Μόνο τι γραμμές adsl έχει ο ΟΤΕ γράφει! Άμα θέλουν να σε ξεφορτωθούν, σε... ξεπετάνε στο πι και φι! Σου λέει 'βλάχα είναι κάτσε να τελειώσουμε γρήγορα'! :roll:
Highlander Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ευχαριστω Japan και Χαιλαντερ . Που μπορω να βρω την ονλαιν αιτηση ? ΜD αυτο ηθελα να ρωτησω ' date='θυμομουν οτι διναν το τζετσπιντ και για αυτο ειπα ναι οταν με ρωτησε αυτος για ποια θελω σαν παροχεα . Αφου ειναι τοσο χαλια μοντεμ αυτο ,αξιζει να παρω οτε ή να κοιταξω αλλη εταιρεια ?[/quote'] http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.