Προς το περιεχόμενο

στον οτε πρωτα κανω αιτηση για dsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den exei na kanei me meson paidia.o ote kanonika leei 10 meres .iparxoun periptoseis opou tha ginei se 4 meres kai iparxoun periptoseis pou mporei na kanei kai 3 mines kai akoma na min mpei.sinithos ama pefteis se dslam intracom ginetai pio grigora i ekgatastasi an kai den xero to logo alla ta siemens einai pio grigora dslam alla pio paraxena.alla sinithos se 10 meres ise comple.elpizo na min ise apo tis exereseis pou tha argisoun.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!: Οταν παίρνουμε στο 134 και ζητάμε κάτι από τον ΟΤΕ αυτό ισοδυναμεί με γραπτή αίτηση. Αν κανείς ζητήσει ΓΡΑΜΜΗ adsl πρέπει να διευκρινήσει οτι ζητάει ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΗ, γιατί οι τύποι θα σας ρωτήσουν: Θέλετε να βάλετε INTERNEΤ; Αν απαντήσετε ΝΑΙ είναι πολύ πιθανό να σας φορτώσουν και καμια ΣΥΝΔΡΟΜΗ ADSL, και μετά από λίγο καιρό να έρθει ο λογαριαμός με της ΟΤΕΝΕΤ!!!

Αυτό είναι μια ΠΟΝΗΡΗ τακτική του ΟΤΕ που χρησιμοποιήθηκε και στις γραμμές ISDN. Όταν λοιπόν ο πατέρας μου (εντελώς άσχετος με computers) ζήτησε γραμμή ISDN για το σπίτι αυτοί του φορτώσαν και μια συνδρομή ISDN. Πλήρωνε λοιπόν τα πάγια ISDN, πλήρωνε και αορίστου χρόνου συνδρομή και μετά 1 χρόνο πήραν από την ΟΤΕΝΕΤ να μας ρωτήσουν γιατί ο λογαριασμός του INTERNET δεν χρησιμοποιείται!!!

Δημοσ.
μπορει να πει καποιος που ακριβως στο ote.gr υπαρχει η φορμα για αιτηση τοποθετησης γραμμης dsl?

http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm

Επιλέγεις τύπο γραμμής, γράφεις τον αριθμό σου..Κι ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης :)

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL στην περιοχή σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Ωστόσο, μπορείτε να συμπληρώσετε online τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, ώστε να καταγραφεί το ενδιαφέρον σας, προκειμένου να συμπεριληφθεί η περιοχή σας στις μελλοντικές επεκτάσεις της ADSL τεχνολογίας.

8α συμπληρωσω την φορμα?

παντως δεν καταλαβαινω. συμπληρωνοντας καποιος αυτη την φορμα και οταν η dsl ειναι διαθεσιμη θα του βαλουν γραμμη? και αν καποιος κανει πλακα? δεν σε παιρνουν καποιο τηλεφωνο για επιβεβαιωση ή καποιο e-mail;

Δημοσ.

kapoios tha se pernei.sin oti stelneis kai logariasmo tilefonoun.simplironeis tin aitisi alla nomizo ama meta apo kapoio kairo den exei energopoiithei kai den iparxei stin perioxi sou tote akironetai opote kalitera koita sto site i pare na matheis pote mporei na mpei.

Δημοσ.
kapoios tha se pernei.sin oti stelneis kai logariasmo tilefonoun.simplironeis tin aitisi alla nomizo ama meta apo kapoio kairo den exei energopoiithei kai den iparxei stin perioxi sou tote akironetai opote kalitera koita sto site i pare na matheis pote mporei na mpei.

Σε παίρνουν τηλέφωνο τις ώρες που έχεις ορίσει στη φόρμα.

ΔΕ στέλνεις λογαριασμό τηλεφώνου. Απλά, αν θυμάμαι καλά, σου ζητάνε ΑΦΜ για εξακρίβωση στοιχείων.

Τώρα αν δεν έχει στην περιοχή σου ακόμα κάλυψη..Συμπλήρωσε τη φόρμα αλλα πιστεύω πως το κάνουν περισσότερο για στατιστικούς λόγους..Πάρε και το 134 για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

apla stin forthnet stelneis kai logariasmo tilefonou otan energopoieis grammi.auto bebea mporei na ginetai gia allon logo apla gia na katalavei o ote oti o pelatis exei dosei dikaiodosia na kanei allages i forthnet stin grammi tou

Δημοσ.

τι ειναι το dslam?

σημερα πηγα στον ote και μου ειπε τελη Ιουλιου!! ελεος δηλαδη.. τον προηγουμενο μηνα ειχα παει και μου ειπε τελη Ιουνιου! συπληρωσα μια φορμα, αλλα πριν του τηνδωσω των ρωτησα αν υποχρεωτικα θα βαλω και otenet. και μου απανταει " εννοειται αυτο! :shock: "

και του λεω οτι εγω δεν θελω otenet, και μετα μου ειπε οτι οταν ερθει η dsl θα με παρει τηλεφωνο και θα τα κανονισουμε.

βεβαια το αλλο προβλημα ειναι οτι υποχρεωτικα θα βαλω otenet, εστω για λιγο, γιατι σημερα ανανεωσα ην υνδεση isdn για τρεις μηνες ακομα στην Otenet ( εληγε σε 2 μερες... ) . μου ειπαν οτι αμα ερθει η dsl σε αυτο το χρονικο διαστημα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση και να βαλουμε conn-x και μετα να βαλω forthnet.. χαμος γινεται!

* τι να κανω την dsl μετα τον αυγουστο? τριτη λυκειου θα παω και θα εχω πολλα διαβασματα..! :( *

** στην φορμα ειχε για τους τροπους συνδεσης και ειχε και την ethernet. εγω αυτη επελεξα αλλα δεν ξερω τι ειναι!! επισης μου ειπε αν θελω τον εξολπισμο απο τον οτε και ειπα ναι. καλα εκανα? ενταξει βεβαια αυτα ολα δεν ειναι δεσμευτικα αφου θα με παρουν τηλεφωνο οταν ερθει η dsl.. **

*** γενικα ο τυπος δεν ηξερε την τυφλα του!! ***

Δημοσ.

Ούτε γνωστό στον ΟΤΕ ούτε τίποτα από conne. Και μένα εντύπωση μου έκανε!

Πάντως η τηλεφωνική αίτηση ήτα πολύ πιο απλή από ότι περιγράφεις...

με ρωτάνε θέλεις modem λέω όχι (είχα σκοπό να πάρω άλλο από αυτά που δίνουν), ρωτάνε θες σύνδεση στο internet, ξανά όχι και μου λένε ότι θα μου στείλουν δωρεάν τα spliter. 5 λεπτά υπόθεση...

ethernet, έτσι θα συνδέσεις το adsl modem στο pc σου μέσω θύρας δικτύου και αντί για usb.

Δημοσ.

και η θυρα δικτυου υπαρχει? η δυνδεση με ethernet ειναι πιο γρηγορα απ'οτι με Usb? ολα αυτα που ειπα δεν εγιναν στο τηλεφωνο αλλα στο γραφειο του ΠΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...