Προς το περιεχόμενο

Αν θελετε βοηθηστε ειναι επειγον

nikolaosnikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω και λιγακι ασχετος... Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι ιναι επειγον για την δουλεια μου να κανω αυτο το πραγμα..

μου εχουν δωσει 2 dvd με καποια βιντεο. εγω θελω να τα περασω στο σκληρο, να τα επεξεργαστω (να κοψω διαδημισεις κτλ..) και μετα να τα ξαναγραψω σε dvd με καποια καφάλαια και τιτλους.

Αν μπορειτε να μου πειτε τα βηματα που θα πρεπει να κανω και τα προγραμματα που θα χρησιμοποιησω???

Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Λοιπόν: Όλα εξαρτόνται από τη μορφή αρχείου που έχουν τα βίντεο. Αν είναι mpeg ή avi, τα καλύτερα προγραμματα που έχω δουλεψει είναι τα Nandump και TMPEG. με κάποιο από αυτά ανοίγεις το αρχείο.

-Στο TMpeg:

μόλις διαβάσει όλο το αρχείο στις επιλογές του output αρχείου κάπου λέει για επιλογή range. εκεί επιλέγεις το 1ο frame των διαφημήσεων και το τελευταίο και τα σβήνεις. Μόλις τις σβήσεις όλες ξανακάνεις convert το αρχείο σε ότι μορφή θέλεις.

Βέβαια αν η μορφή του αρχείου είναι συμβατή με το movie maker των windows ΧΡ ανοίγεις το αρχείο σαν σειρά από frames και σβήνεις εκέινα που έχουν διαφημήσεις.

Δημοσ.

o pio aplos tropos einai ta ta ripareis me to dvddecrypter se ifo kai na epilekseis split size: none sto options. meta tha energopoiiseis to stream proccessing kai tha kaneis demux ton ixo k tin eikona. meta me to tmpgENC tha pas sto video tool kai tha ta kaneis multiplex. (otan sou zitisei na tou doseis to directory pou einai to kathe arxeio na exeis tin epilogi katw sto " emfanisi olwn twn arxeiwn").

molis teleiosei to multiplexing tha exeis ena mpeg apo to dvd sou. tora tha pas sto merge and cut k tha kopseis tis diafimiseis. mlis teleiosei i oli koptoraptiki :P k exei etoimo to mpeg pou exei ginei editing, tha kaneis demultiplex ksana gia na pareis 2 arxeia. 1 eikonas k 1 ixou. auta tha ta doseis sto dvd authoring programma tis epilogis sou k tha sou etoimasei to dvd sou.

o tropos pou sou pa den exei katholou apoleies poiotitas.

Δημοσ.

Φιλε Kallair ekana oti mou eipes! to dvd decrypter mou dimiourgei 2 arxeia. to ena legetai: VTS_01_1 - 0xE0 - Video - MPEG-1 - 352x288 (PAL) - 4~3(arxeio mpeg)

kai to allo: VTS_01_1 (arxeio vob)

Poio einai to arxeio ixou kai poio eikonas?

Sosta ta kano mexri edo??

an nai meta ta eisago sto tmpegENC alla krasharei kai kleinei! To dokimasa polles fores kai epanegkatestisa to programma alla pali ta idia!

Mipos kano lathos kapou???

Δημοσ.

Καταρχας σας ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια! Αλλα ο τροπος του decrypter μου φαινεται πιο απλος μιας και δεν ξερω και πολλα απο τετοια!

Καllair σορρυ για το πρηξιμο !! :-P

το επανεγκατεστησα το προγραμμα και τωρα βγαζει ενα αρχειο βιντεο και ενα αρχειο ΑC3.

Παω στο simple multiplex βαζω τα δυο αρχεια και επιλεγω SVCD. μου δημιουργει ενα νεο αρχειο το οποιο ειναι οντως βιντεο και ηχου. ομως ξανα στο TmpgENC οταν παω να επεξεργαστω την ταινεια το δεχεται μονο σαν αρχειο ταινειας και μου λεει να βαλω και αρχειο ηχου!

Τι μπορω να κανω ρε φιλε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...