Προς το περιεχόμενο

Να παω σε BIOS update ή ειναι κατι αλλο?

manosone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello ολοι.Ειχα καιρο να μπω.Λογω εξετασεων,απωλειας pc κτλ.Λοιπον λοιπον πηρα μια μητρικη asus με Kt880.Η Μικτρικη ειναι η a7v880.To προβλημα λοιπον ειναι οτι τον athlon 2400+ που εχω "πανω",τον βλεπει σαν 2000+ και κατα συνεπεια τρεχει στα 1500,απο 2000 που ειναι το κανονικο.Εψαξα λιγο και ειδα για BIOS update.Θελω ομως και τα φωτα σας γιατι ειναι η πρωτη φορα που μου τυχαινει κατι τετοιο.Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Ενας απο τους συνηθεις λογους για bios update ειναι η περιπτωση σου.Εγω θα ελεγα να το κανεις(δεν ειναι και κατι φοβερο),αλλα περιμενε λιγο να δεις και αλλες γνωμες.

Δημοσ.

Ευχαριστω.Οντως ηταν 100χ15.Πηγα και το εβαλα 133χ15 ομως μετα η lοgin οθονη μου εμφανιζοταν μιση,και τα εριξα παλι.

καμια αλλη ιδεα?Θα κοιταξω ξανα το manual.Αν εντομεταξυ ερθει κανενος τιποτα,ας βοηθησει..

Δημοσ.

Οκ.Τον εφερα στα 2000 καθαρα.Ανεβασα freq. στα 133,εβαλα τις μνημες 266,ωστε να ειναι το ιδιο με τη cpu,και εδωσα vcore +0.3.Στην συνεχεια τον εφερα στα 2300,αλλα εκανε reboot και για καποιο λογο το CMOS μηδενιστηκε.Μπορει να μου πει καποιος γιατι μηδενιστηκε.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...