drm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Λοιπόν, έβαλα προχτές τους 5.6 σε μία 9600SE και δοκίμασα και το CCC αφού άκουσα ότι φορτώνει γρήγορα, κάτι που πρόσεξα: Με το VPU Recover=ON είνα δύο κολλήματα (και VPU Reset) στο GTA:SA (με τους 5.5 κανένα), όταν έκλεισα το VPU Recover κανενα κόλλημα (περίεργο έ?) Αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο. Στον υπολογιστή μου έχω συνδεμένη την οθόνη (VGA-Out) και μία τηλεόραση (S-Video). Δουλέυω με extended desktop. Όταν θέλω να δώ κάτι στην TV απλά το "σερνω" στο δίπλα desktop... Σήμερα πρόσεξα κάτι περίεργο, μόλις άνοιξα τον M Player Classic (που τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, και δεν τον άλλαξα με καινούργια έκδοση), κατευθείαν, αντί να συνεχίζει να λειτουργεί το extended desktop, έβλεπα στην τηλεόραση την ταινεία που έπεζε ο Media Player Classic, και την έβλεπα και στην TFT μου ταυτόχρονα... μόλις πατούσα stop όλα λειτουργούσαν κανονικά (extended desktop). Και η απορία μου: Αυτό έιναι νέο χαρακτηριστίκο των Catalyst ? το έχει προσέξει κανείς άλλος ?? Σχετική αποροία: πώς γίνεται η γ....νη ΑΤΙ να μην bootarei στο TV-out, αλλά στο VGA ???
billpeppas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μπα χαρακτηριστικό δεν είναι. Εκ του προγράμματος κάτι είναι. By the way, για την διαχείριση των monitors θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά στο ATi Tray Tools ( also check ATi HydraVision )
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Σχετική αποροία: πώς γίνεται η γ....νη ΑΤΙ να μην bootarei στο TV-out, αλλά στο VGA ??? Ακόμα το βασανίζεις αυτό???
BadBoy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Αυτο με το VPU Recover στο GTA:SA μου το κανει κι εμενα συνεχεια, αλλα δεν τολμησα να το βαλω στο OFF γιατι φοβηθηκα μηπως μου καψει την καρτα. Προς το παρον γυρισα στους 5.5 και περιμενω τους επομενους.... Παντως για την ιστορια κι εγω 9600 εχω (αλλα την pro). Αστο καλο επιτελους, ενα driver της προκοπης δε θα βγαλει η Ati;;; :(
drm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Από όσο ξέρω, το VPU Recover, δεν μπορεί να σου κάψει την κάρτα, αν έχω καταλάβει καλά δεν έχει σχέση με την θερμοκρασία της κάρτας... Το μόνο που κάνει είναι αν κολήσει η κάρτα γραφικών να την κάνει Ρεσετ...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ναι, ουσιαστικά προσπαθεί να σε γλυτώσει από το freeze (και το reboot) σε περίπτωση που η κάρτα γραφικών "κολλήσει"...
androu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 το agp aperture size μου είπαν να το κάνω 128, πήρα σήμερα Ati 9800 pro.. εχει να κάνει με την Ram τπτ αυτό ?
sboo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Εγώ παρατήρησα και κάτι ακόμη με τους 5.6 και με Μedia Player 10 δεν μπορείς να παίξεις κλιπάκια σε φορματ wmv. Αναγκάστηκα και απεγκατάστησα τους 5.6 και γύρισα σε omega drivers...
androu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 εβγαλα το hardware accelaration και έπαιξε το wmv. δεν βρήσκω τους 5.5 .. αφού σήμερα μπήκα στο club..
sboo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 εμένα δυστυχώς ότι και να έκανα δεν έπαιζε... omega και πάλι omega λοιπόν...
androu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 μου έκανε μόλις vpu reset στο san andreas... δεν ξέρω που θα βρώ τους 5.5 μήπως είναι καλύτεροι
BadBoy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Τους 5.5 θα τους βρεις εδω. Παντως εγω με τους 5.6 ειχα χοντρο προβλημα. Καθε 30 λεπτα ενα VPU Recover! Με τους 5.5 δεν εχω προβλημα προς το παρον.
androu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 thanks, Τώρα πώς θα τους βάλω κάνω Unistall ολα του 5.6 και βάζω αυτά ή απο πάνω?
BadBoy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Κοιτα, εγω για να ειμαι σιγουρος οτι θα αποφυγω conflicts και γενικα πασης φυσεως προβληματα, βγαζω τους παλιους, κανω επανεκκινηση και βαζω τους καινουριους. Καλυτερα να το κανεις κι εσυ ετσι.
androu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 τους έβαλα. παίζουν τα wmv χωρίς πρόβλημα.. vpu reset δεν κάνει επειδή δεν είναι επιλεγμένα απο το control panel by default
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.