Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σκληρό.Επείγουσα λυση

tb50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω από τον φεβρουάριο εναν western digital WD2000JB,ο οποίος χρησιμεύει για να αποθηκεύω μουσική και γενικώς όλα τα αρχεία μου. Πριν από κανά μήνα αποφάσισα να αλλάξω mobo και cpu και έβαλα αυτά που βλέπεται πιο κάτω. Από τότε και για κάμποσο καιρό σε κάθε restart έκανε από μόνο του το σύστημα chdsk και κάποια στιγμή (πριν κανά 2 βδομάδες)έχασα χωρίς προφανή λόγο(να τα έσβησα) 60 από τα 130 GB που είχα γεμάτα. Είπα δεν πειράζει τα τίναξε το σύστημα και από τότε δεν συνέβη τίποτα,αλλά σήμερα διαπίστωσα ότι ξανά έχασα μεγάλο μέρος αυτών που είχα κάνει download. Μπορεί κανείς να μου πεί τι μπορεί να φταίει? Τα τίναξε ο σκληρός,κανάς ιός(αν και το Kasperskyδεν βρήκε τπτ)?

PLEASE μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω το pc αν μου το ξανακάνει

AMD 64 3000+,ASUS K8V SE DELUXE,2x512 DDR RAM,ATI RADEON 9600 PRO 256MB,40GB + 200GB WESTERN DIGITAL,CREATIVE AUDIGY 2,CDRW+DVDRW NEC

Δημοσ.

κ εγω εχω το συγκεκριμενο σκληρο κ καποια στιγμη μετα απο format ανακαλυψα κ ενω ειχα σεταρει το μηχανημα ανακαλυψα οτι μου λειπουν folders με προγραμματα κλπ..Οταν εκανα restart κ χωρις να επιλεξω να κανει chdisk εκανε κατι μονο του το οποιο εμοιαζε με αυτο.Εν πας περιπτωση κ μετα απο 5 format(νομιζα οτι μπορει να εφταιγε κατι) ξαναβρηκα τα δεδομενα παλι μετα απο την διαδικασια που εκανε.Το τροφοδοτικο μου ειναι 450w κ τον σκληρο τον χρησιμοποιω κ εγω για backup.Φιλε tb50 ιος δεν ειναι απλα ισως φταει το συγκεκριμενο μοντελο.

Παντως chdsk αστο να κανει κ μην το διακοπτεις,μονο ετσι ισως θα ξαναβρεις τα δεδομενα σου.Αληθεια εχεις περασμενο sp2?Εμενα μου το εκανε με αυτο..

Δημοσ.

De kserw pou mporei na wfeiletai to provlima sou.Egw mallon se provlimatko skliro tha to apedida.

Pantws ta arxeia pou exases mporeis na t vries me programmata opws to Recover My Files to opoio sou vriskei arxeia akomi kai meta apo format.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...