ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Αγόρασα το συγκεκριμένο αντιγραφικό πριν από 16 μήνες από το πλαίσιο.Στην αρχή βέβαια είχα κάποια προβλήματα επειδη πολλά δισκάκια ένώ λέγαν 4χ γραφόντουσαν 1χ.Με μια αναβάθμιση στο firmware γίναν όλα 4χ.Βασικά σήμερα είδα την συγκεκριμένη υποκατηγορία του forum Και ήθελα να πω τις εντυπώσεις μου 1) Είναι το μοναδικό drive 5.25 που έχω πάνω στο μηχανημα μου. 2) Διαβάζει cd-dvd , τα γράφει , βλέπω ταινίες , ακούω μουσική και δεν εχει κολλήσει ούτε έχει κάψει ποτε cd η dvd ( απίστευτο) 3) Μόνο μειονέκτημα οτι έχει λήξει η εγγύηση αλλά μέχρι να τα φτήσει δεν παίρνω άλλο.Άλλωστε τι να κάνω το dual layer αφού γράφω σε 2 δισκάκια.Σιγά το χώρο που θα πιάσουν σπίτι η στο βαλιτσάκι μου. Toshiba 5112 rules ( μην το ματιάσω!!!!!!!!)
ckck20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Το έχω και εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι καιπολύ ικανοποιημένος. Θέλει ένα λεπτό να ανγνωρίσει ένα δισκάκι dvd-r που έγραψε το ίδιο και είναι φοβερά αργό σε read/copy από dvd-r και γι'αυτό το verify του nero παίρνει και εκείνο αρκετή ώρα. Ένα από τα θετικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα ripping
retzosd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέχρι πριν 3 μήνες ήταν το DVD Recorder μου. Αρκετά ευχαριστημένος, αφού οι εγγραφές ήταν αρκετά καλές ποιοτικά. Για την εποχή του αρκετά καλό Recorder με βασικό μειονέκτημα πως υποστήριζε μόνο -R.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα