ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα.Μπας και υπάρχει πρόγραμμα εντοπισμού κινητών από το internet?Κάποτε είχα δει σε ένα site αλλά μάλλον θέλει πληρωμή.Αν ξέρει κανείς.. Δηλαδή εννοώ να εντοπίζεις την θέση που βρίσκεται ο κάτοχος. Είμαι λίγο περίεργος..το ξέρω Αν μπαίνω σε περίεργα και απαγορευμένα μονοπάτια ας κλειδωθεί το θέμα
theoritikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Αυτό που ζητάς είναι παράνομο λόγω του νόμου πέρι προσωπικών δεδομένων. Μόνο όσοι είναι μέσα στις εταιρίες μπορούν να έχουν κάτι τέτοιο
kleidokratwr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Ναι είναι λιγάκι παράνομο. Τι λιγάκι δηλαδή..
pp6210 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα.Μπας και υπάρχει πρόγραμμα εντοπισμού κινητών από το internet?Κάποτε είχα δει σε ένα site αλλά μάλλον θέλει πληρωμή.Αν ξέρει κανείς..Δηλαδή εννοώ να εντοπίζεις την θέση που βρίσκεται ο κάτοχος. Είμαι λίγο περίεργος..το ξέρω Αν μπαίνω σε περίεργα και απαγορευμένα μονοπάτια ας κλειδωθεί το θέμα αυτό που λες εσύ είναι μάλλον το να παρακολουθείς το στίγμα κάποιου κινητού μέσω υπηρεσιών τύπου fleet manager, μόνο που εκεί δεν έχουμε συσκευές αλλά GSM modules (όπως πχ σε delivery vans κτλ), τα οποία είναι αρκετά πιό ογκώδη από τα κινητά. Για το άλλο που λένε τα παιδιά είναι προφανώς διαθέσιμο μόνο μετά απο τεχνική ανάλυση των τελευταίων log in του κινητού σε κεραίες του δικτύου, οπότε χρειάζεσαι εισαγγελική παραγγελία για να προχωρήσει η εταιρία κινητής στον υπολογισμό/καθορισμό του στίγματος και ανακοίνωσής του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.