Προς το περιεχόμενο

Installation του MacOS X

Exiled2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Ναι μπορεις κανονικα , απο ολοκληρη τη σειρα του X θα σου προτεινα το 10.3 (panther) στο οποιο αν βαλεις το τελευταιο update απο την apple 10.3.9 ειναι σταθεροτατο.

Θα χρειαστεις παντως τουλαχιστον 256mb ram για να τρεξεις το X οποιαδηποτε εκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Έχω PowerMac G3 στα 400Mhz. Μπορώ να βάλω το MacOS X?

Σε μικρότερο μηχάνημα (PowerMac G3 στα 300MHz - το λεγόμενο Blue & White) έχω βάλει κανονικότατα το MacOS X 10.3.9, με την πολύτιμη αρωγή του SkYwaLkGR. Έχω 640ΜΒ μνήμης.

Θέλω να εγκαταστήσω το tiger. Όταν βάζω το dvd και πατάω c δεν κάνει τίποτα. Μετά από λίγο μου πετάει το dvd εξώ. Όταν μπαίνει στο λειτουργικό και καταφέρνει να φορτώσει το dvd και τρέχω το install πατάω εκεί που ζητάει restart για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και μου βγάζει το παρακάτω error.

A fatal error occured. "Could not launch startup disk control panel. (-35)"

Τι φταίει?

Επισκέπτης

Το κουμπι C θελει να το εχεις πατημενο ΠΡΙΝ ακουσεις τον χαρακτηριστικο ηχο των μακ απο το οpen firmware. Επισης πρεπει να το εχεις πατημενο συνεχεια μεχρι να ακουσεις οτι ο υπολογιστης διαβαζει δεδομενα απο το dvd.

Αν το εκανες με αυτο τον τροπο και δεν κανει boot απο το dvd τοτε το dvd δεν εχει γραφτει με το disk utility της apple αλλα με καποιο αλλο προγραμμα. Οταν προκειται για λειτουργικο της apple η διαδικασια του burn πρεπει να γινεται ΜΟΝΟ απο το disk utility.

Επισκέπτης

Δε νομιζω να δουλεψει , φαντασου εγω οταν το κατεβασα το εγραψα σε μακ με το toast και δεν εκανε boot. Ψαχνωντας λιγο στα φορουμς ειδα οτι ο μονος τροπος να ειναι boot το δισκακι του τιγκερ ειναι να το καψεις με disk utility

Επισκέπτης

Στο internet υπαρχουν δυο release ... mage και xISO . To xISO μου ειπαν οτι πρεπει να το γραψω με το disk utility. Eσυ ποια εχεις;

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...