Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Έχω PowerMac G3 στα 400Mhz. Μπορώ να βάλω το MacOS X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ναι μπορεις κανονικα , απο ολοκληρη τη σειρα του X θα σου προτεινα το 10.3 (panther) στο οποιο αν βαλεις το τελευταιο update απο την apple 10.3.9 ειναι σταθεροτατο. Θα χρειαστεις παντως τουλαχιστον 256mb ram για να τρεξεις το X οποιαδηποτε εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ. Θα βάλω το tiger γιατί αυτό τυχαίνει να έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Έχω PowerMac G3 στα 400Mhz. Μπορώ να βάλω το MacOS X? Σε μικρότερο μηχάνημα (PowerMac G3 στα 300MHz - το λεγόμενο Blue & White) έχω βάλει κανονικότατα το MacOS X 10.3.9, με την πολύτιμη αρωγή του SkYwaLkGR. Έχω 640ΜΒ μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Θέλω να εγκαταστήσω το tiger. Όταν βάζω το dvd και πατάω c δεν κάνει τίποτα. Μετά από λίγο μου πετάει το dvd εξώ. Όταν μπαίνει στο λειτουργικό και καταφέρνει να φορτώσει το dvd και τρέχω το install πατάω εκεί που ζητάει restart για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και μου βγάζει το παρακάτω error. A fatal error occured. "Could not launch startup disk control panel. (-35)" Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ενοποιήθηκαν τα threads "Μπορώ να βάλω MacOS Χ?" και "install macOS X" στο παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Το κουμπι C θελει να το εχεις πατημενο ΠΡΙΝ ακουσεις τον χαρακτηριστικο ηχο των μακ απο το οpen firmware. Επισης πρεπει να το εχεις πατημενο συνεχεια μεχρι να ακουσεις οτι ο υπολογιστης διαβαζει δεδομενα απο το dvd. Αν το εκανες με αυτο τον τροπο και δεν κανει boot απο το dvd τοτε το dvd δεν εχει γραφτει με το disk utility της apple αλλα με καποιο αλλο προγραμμα. Οταν προκειται για λειτουργικο της apple η διαδικασια του burn πρεπει να γινεται ΜΟΝΟ απο το disk utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Το έγραψα με το transmac γιατί το mac που έχω δεν έχει recorder. Δηλαδή αποκλείεται να δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δε νομιζω να δουλεψει , φαντασου εγω οταν το κατεβασα το εγραψα σε μακ με το toast και δεν εκανε boot. Ψαχνωντας λιγο στα φορουμς ειδα οτι ο μονος τροπος να ειναι boot το δισκακι του τιγκερ ειναι να το καψεις με disk utility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Εγώ το Tiger το DVD το έκαψα με το Nero στα Windows και bootare μια χαρά στο Mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Στο internet υπαρχουν δυο release ... mage και xISO . To xISO μου ειπαν οτι πρεπει να το γραψω με το disk utility. Eσυ ποια εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά εγώ το έχω σε iso αλλά το 9.2 δεν το αναγνωρίζει. γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Μήπως η έκδοση που έχεις κατεβάσει είναι corrupted ή fake? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnramos0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Για προσπάθησε να bootάρεις με πατημένο το alt και στη συνέχεια διάλεξε το CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.