marios1957 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2002 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2002 Χονδρικα: Πιατο 1.10-1.20(περιπου 13.000-15.000 χιλ δρχ),2 τουλαχιστον lnb(περιπου 10.000 δρχ και τα δυο),1 "μικτη"(δεν γνωριζω την επιστημονικη του ονομασια,κοστος 11.000 δρχ) για την συνδεση των lnb σε μια γραμμη,βαση για τα lnb(3.000 δρχ),βαση στηριξης η στην ταρατσα η σε καποια κολωνα η ιστο(περιπου ενα ταληρακι),καλο καλωδιο(κανα 200αρι το μετρο)Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε ψηφιακο δεκτη(σιγα σιγα οι αναλογικες εκπομπες εκλειπουν και μεταφερονται στα ψηφιακα,κοστος 75.000-οσο αντεχει η τσεπη σου,ιδιως με τα καινουργια καλουδια με σκληρο κλπ...)και τρια ταληρακια (τουλαχιστον) ο "μαστορας".Ξεχασα τπτ? Για τα καναλια που θα ψαρεψεις,σε σενα πεφτει η αξιολογηση κατα ποιοτητα,αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου.Για μενα πχ,η δορυφορικη εβγαλε τα λεφτα της απο ενα Ρωσσικο ντοκυμανταιρ,οπου εδειχνε εναν τυπα,μελος καποιου διεθνους οργανισμου,που μαζευε μικρα αρκουδακια και εδειχνε πως τα εφερνε λιγο-λιγο σε επαφη με την πραγματικοτητα(ειχαν προφανως αποκοπει απο το μητρικο περιβαλλον...). Πρεπει οπωσδηποτε να κρατησεις την παλια αναλογικη σου κεραια(για τα Ελληνικα),εκτος αν σε γεμιζει το "Μatzik"(lol). Ελευθερα τσοντοκαναλα δεν υπαρχουν (εκτος απο κατι "promo" που σε αφηνουν στη γλυκα-σαν "πιπα-πιγκουϊνο").Μαλλον θα χρειαστεις και πειραγμενα irdetto και viaccess για την παρακολουθηση τους.(υπολογισε κανα 38αρι το καθε module και φυσικα την αγορα των καρτων). Sorry για τα ποσα,μου ειναι αδυνατον ακομη να σκεφτομαι σε ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_web_designer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2002 Γεια σας παιδία έχω μερικές ερωτήσεις να σας κάνω αν φυσικά ξέρετε λοιπόν θέλω να αγοράσω εάν δορυφορικό δέκτη και πιάτο αλά όχι για pc κανονικό οικιακό και θέλω να σας ρωτήσω τι μέγεθος πιάτο πρέπει να πάρω μένω 9 χλμ από την Ερέτρια στην Εύβοια σε παραθαλάσσια περιοχή και το σπίτι μου είναι σε ύψωμα παρακάτω τι αποκωδικοποιητη να πάρω ψηφιακό η αναλογικό εγώ δεν θέλω να κάνω συνδρομή με nova alpha digital κλπ άρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή η προϋπόθεση στις δυνατότητες του δεκτή πόσο περίπου θα μου κοστίσουν αυτά και κάτι άλλο στα ελευθέρα κανάλια που θα βλέπω ποια θα είναι τα ποια αξιόλογα υπάρχουν free xxx κανάλια η όχι αυτά αν υπάρχουν είναι καλά? και επειδή δεν θέλω κανονική κεραία στην τηλεόραση μου το πιάτο θα λειτουργεί και ως κεραία θα μπορώ ας πούμε να βλέπω τα ελληνικά κανάλια στην ελληνική έκδοση τους ? η θα πρέπει αναγκαστικά να μην απεγγαταστησω την κανονική κεραία ? μήπως εκπέμπουν όλα τα ελληνικά κανάλια το κανονικό τους πρόγραμμα δορυφορικά ? (και όχι το ant1sat mega cosmos κλπ) αν μπορώ να τα δω θα είναι σε καλύτερη ποιότητα από την απλή κεραία (τα περισσότερα με χιονιά τα βλέπω ειναι και παλια και σκουριασμενη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelob7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2002 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2002 Οτι θέλεις να μάθεις για δορυφορικά κοίτα το www.satleo.gr The best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.