Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 UpUp Mόλις είδα και το Annie Hall... Καλά μόνος μους γράφω στο thread?
konnak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Godfath3r, τελευταίος και καταϊδρωμένος τα είδες Σου άρεσε; (τι ρωτάω...)
Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εντάξει όχι και καταιδρωμένος...Απλά τα βλέπω με ρέγουλα...Και ανάλογα τα κέφια!! :-P Ήταν και η εξεταστική στην μέση... Eξαιρετική ταινία πάντως.Απο το 77 και μας στέλνει ακόμη μηνύματα.Θεική για την ακρίβεια, you know what i mean for sure! Δύο ατάκες για σένα konnak (spoiler) α) ... -I've been killing spiders since i was 30 (κάπως έτσι αν όχι ακριβώς) β) ... -Are we driving through plutonium? Aυτά είναι μερικά που μου μείναν...Μιλάμε πως έπαθα πλάκα με τις ατάκες που έλεγε...Απλά δεν παίζεται!~!! Εdit:Εννοείται πως δεν αξίζει να το δεί κανείς με υποτιτλισμό ελληνικό.Τουλάχιστον όσοι δεν τα πιάνουν όλα ας βάλουν αγγλικούς υπότιτλους όπως εγώ.Δεν νομίζω πως μπορούν να μεταφραστούν στα Ελληνικά αυτά που λέει και οι λέξεις που χρησιμοποιεί...Θυμήθηκα κιάλλη ατάκα: Whats the matter?Are you expecting termites?
konnak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Εdit:Εννοείται πως δεν αξίζει να το δεί κανείς με υποτιτλισμό ελληνικό.Τουλάχιστον όσοι δεν τα πιάνουν όλα ας βάλουν αγγλικούς υπότιτλους όπως εγώ.Δεν νομίζω πως μπορούν να μεταφραστούν στα Ελληνικά αυτά που λέει και οι λέξεις που χρησιμοποιεί... Εννοείται, απλά άντε βάλε παρέα τώρα να διαβάζει αγγλικούς υπότιτλους... Η ταινία είναι ένας ακατάπαυστος βομβαρδισμός από ατάκες, Godfath3r, ένα από τα σημεία που πραγματικά με πέθανε στο γέλιο, ήταν όταν έχει πάει στο σπίτι της Annie να σκοτώσει τις αράχνες, και αφού τις ξεπαστρεύει γυρνά στο σαλόνι και λέει: l did it. l killed them both. What's the matter? What are you sad about? Did you want me to capture and rehabilitate 'em?
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ναί και εκεί έχει γέλιο.Γενικά όπως λές και σύ η ταινία είναι γεμάτη ατάκες...Θέλω να την ξαναδώ οπωσδήποτε. Τώρα αυτό που λές για τους υπότιτλους ευτυχώς οι 2 κολλητοί μου κάνουν το ίδιο πράγμα.Δηλαδή βλέπουν τις ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους και αν δεν έχει και καθόλου δεν χαλιούνται.Οπότε την πρώτη φορά που βλέπω ταινία (σχεδόν πάντα με κάποιον απο τους 2) την βλέπω έτσι.Τις επόμενες δεν με νοιάζει και τόσο άρα βάζω ελληνικούς για χάρη της παρέας... Τώρα αν τύχει και δώ με άλλη παρέα τί να κάνουμε...Προσπαθώ να μην διαβάζω υπότιτλους...
Akujin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 έχω καιρό να δω ταινία του woody, και σκέφτομαι μία δεύτερη απόβαση στον κόσμο του. είμαι στις 16 ταινίες so far. η απόβαση λοιπόν προβλέπει: zelig, interiors, purple rose of cairo, bananas, radio days, mighty aphrodite, husbands and wives μόλις καταλυφθεί και αυτή η περιοχή, ξανασυζητάμε. PS: A saint-woody-trinity, would definetely be: 1)manhattan 2)annie hall 3)hannah and her sisters PS2: en anamoni kai tou SCOOP paides...
john1987 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δυστυχως,εχω δει μονο 4 ταινιες του woody... Mighty Aphrodite Hollywood Ending Match Point Sweet and Lowdown Μου αρεσαν ολες,εκτος τπο το sweet and lowdown (συμφωνιες και ασυμφωνιες) την οποια βρηκα απαραδεκτη! Καπου ειδα στο προγραμμα της tv αυτη την εβδομαδα,οτι παιζει το Everything You Always...,αξιζει να το δω ή οχι? Μπορειτε να μου προτεινετε 3 ταινιες για να νοικιασω σε dvd?
konnak Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Aku, το Crimes and Misdemeamors το έχεις 'δει είπαμε; Επειδή για μένα παίζει στην ίδια κατηγορία με την τριάδα σου. Ψάξε πίσω στο τόπικ για τα εκτενή σχόλιά μου.
Akujin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 den tha ferw antirrisi einai sta 5 kalytera mou kai tou ofeilw ki alli mia theasi isws ena mikro click katw apo tin agia triada mou. cheers man!
Akujin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δυστυχως' date='εχω δει μονο 4 ταινιες του woody... Mighty Aphrodite Hollywood Ending Match Point Sweet and Lowdown Μου αρεσαν ολες,εκτος τπο το sweet and lowdown (συμφωνιες και ασυμφωνιες) την οποια βρηκα απαραδεκτη! Καπου ειδα στο προγραμμα της tv αυτη την εβδομαδα,οτι παιζει το Everything You Always...,αξιζει να το δω ή οχι? Μπορειτε να μου προτεινετε 3 ταινιες για να νοικιασω σε dvd?[/quote'] ήρθε η ώρα να συμβουλευτείς τον θείο και μόνο τον θείο. σε παραπέμπω στην αγία τριάδα μου (+listen to konnak, vsls on this) uncle will be pleased.... cheers Johnathan
Sellers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Σήμερα στην ΕΤ1 έχει ταινία του Woody Allen, το ''EVERYTHING YOU ALWAYS WANTED TO KNOW ABOUT SEX BUT WERE AFRAID TO ASK'' Στις 12 τα μεσάνυχτα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 καλά βρε Aku, ακόμα να δεις το Mighty Aphrodite? Τις υπόλοιπες που λες ότι δεν έχεις δει ωφείλω να πω ότι δεν τις έχω δει ούτε εγώ (μάλλον δεν έχω δει και τόσο πολύ, μόνο τις πολύ κλασικές), αλλά αυτήν σε σένα την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Akujin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 o,ti peis mate, tha ksekinisw me auti.... cheers!
john1987 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Σήμερα στην ΕΤ1 έχει ταινία του Woody Allen' date=' το ''EVERYTHING YOU ALWAYS WANTED TO KNOW ABOUT SEX BUT WERE AFRAID TO ASK''Στις 12 τα μεσάνυχτα[/quote'] Ναι,γι'αυτο ρωτησα αν αξιζει να το δω? Παντως μεχρι τωρα,μου ειπατε μια ταινια (crimes and..) την οποια δεν εχω δει.. Θελω αλλες 2? Μα καλα,κανεις δε βρηκε το συμφωνιες και ασυμφωνιες πολυ μετριο? Cheers Γιωργο!
Sellers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Βασικά john το συμφωνίες και ασυμφωνίες δεν το λές κωμωδία. Απο το πάθος του για την τζάζ γύρισε μια βιογραφία για έναν όχι και τόσο γνωστό κιθαρίστα. Αλλά προσωπικά εμένα μου άρεσε. Όχι ότι έχει και το γέλιο, αλλά σαν ιστοριούλα είναι καλή. Και ο Σον Πέν είναι καλός. Και εγώ πολύ λίγες έχω δει τον Woody Allen. Μόνο αυτό, τους μικροαπατεώνες που και αυτό ήταν καλούτσικο και το what's new pussycat που αν δεν έπαιζε ο Sellers θα το έβγαζα στο πρώτο τέταρτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.