Προς το περιεχόμενο

Woody Allen - ti na dw??

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

eida kai tin katara tou prasinou skorpiou alla den mou polyarese.

eixe merikes asteies stigmes alla genika itane aneuri kai ligo ''eukoli''

gia ton woody allen. einai me diafora i xeiroteri apoti diko tou exw dei so far.

PS: -ο νταν ακρόιντ ήτανε το λιγότερο κακός, κρίμα!

my next stop would be hannah and her sisters... i'll keep u posted :)

Δημοσ.

Το Hannah and her sisters θα σου αρέσει. Ώρες ώρες έχει μια ελαφρά μπεργκμανική χροιά. Go for it.

Btw, όταν τελειώσεις την περιοδεία σου στον θαυμαστό κόσμο του Woody Allen, γράψε και εσύ το top 10 σου, αν και νομίζω ότι τελικώς θα μοιάζει απίστευτα με το δικό μου.

dim_b, what about yours?

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic, επειδή αυτό που ψάχνω έχει να κάνει με το Woody, ίσως κάποιοι πιο "ψαγμένοι" να μπορούν να με βοηθήσουν..

Θέλω μία μεγάλη high-resolution εικόνα του Woody, για να τη βάλω σαν background στο αρχικό μενού απο ένα DVD. Κι ενώ φαντάστηκα ότι με ένα "γούγκλισμα" woody allen wallpaper θα έβρισκα ό,τι ήθελα και ακόμα περισσότερα, δε βρήκα αυτό που έψαχνα.. Βασικά ήθελα μία έγχρωμη σχετικά πρόσφατη φωτογραφία, στην οποία να είναι μόνο ο Γούντι, και αν είναι δυνατόν, ΟΧΙ screenshot απο κάποια ταινία του. Και μιλάω για ανάλυση απο 1200x1024 και πάνω..

Δημοσ.
Και μιλάω για ανάλυση απο 1200x1024 και πάνω..

:???:

Μα κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα...Αφού την θες για μενού DVD, αναγκαστικά θα υποβαθμιστεί στο 720x576 του προτύπου PAL (ή στο 720x480 του NTSC -αν δεν κάνω λάθος), οπότε προς τι αυτή η υπερβολική ανάλυση;

Αν θες μπορώ να σου σκανάρω το εμπροσθόφυλλο της κασετίνας που υπάρχει στο play, αλλα δεν ξέρω πως θα βγει (το χαρτόνι είναι ελαφρώς ματ, χώρια ότι είναι και portrait oriented και όχι landscape - που θα σε βόλευε).

Δημοσ.

telika eida prwta to ''Everything you always wanted to know about sex''.

kaloutsiko itan, vevaia eniwtha oti evlepa mel brooks kai oxi woody allen! :)

kalytera sketsaki gia mena to teleutaio, pou opws eixe pei

kai o konnak, itan pragmatika ola ta $$ -an den eixe auto, tha paremene isws xliaro to olo concept.

*diaskedastiko episis itan kai to sketsaki me ton gene wilder

+ i epithesi tou giant tit!

Δημοσ.
:???:

Μα κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα...Αφού την θες για μενού DVD' date=' αναγκαστικά θα υποβαθμιστεί στο 720x576 του προτύπου PAL (ή στο 720x480 του NTSC -αν δεν κάνω λάθος), οπότε προς τι αυτή η υπερβολική ανάλυση;

Αν θες μπορώ να σου σκανάρω το εμπροσθόφυλλο της κασετίνας που υπάρχει στο play, αλλα δεν ξέρω πως θα βγει (το χαρτόνι είναι ελαφρώς ματ, χώρια ότι είναι και portrait oriented και όχι landscape - που θα σε βόλευε).[/quote']

Χμμμ.. Μάλλον έχεις δίκιο :)

δεν ξέρω αν θα μου κάνει η σκαναρισμένη φώτο, επειδή σε μεγάλη οθόνη, μάλλον θα φαίνεται ότι είναι σκαναρισμένη. Αν δε σου κάνει κόπο όμως δοκίμασε, να δούμε if it works..

Έχωσα σε ένα DVD 2 ταινίες (ούτως ή άλλως δεν είχαν extras), το Small Time Crooks και το Celebrity. Είπα στην αρχή να κάνω ένα κολάζ με wallpapers απο τις 2 ταινίες, αλλά βρήκα μόνο απο το small time crooks. Για το άλλο δε βοηθάει και το όνομα της ταινίας, γιατί βγάζει ό,τι να'ναι στο google.. Οπότε σκέφτηκα να βάλω τη φάτσα του Woody, και να προσθέσω τις 2 επιλογές. Αλλά δε βρήκα τίποτα που να μου κάνει :?

Δημοσ.

molis eida kai to Hannah and her sisters, kai nai konnak eixes dikio mou arese poly.

einai apo ta kalytera ap' osa exw dei apo woody so far (12)

next stop: crimes and misdemeanors

Δημοσ.
molis eida kai to Hannah and her sisters[/i'], kai nai konnak eixes dikio mou arese poly.

I guess I'll have to see it too then...I'll keep you informed.

Δημοσ.

Ε, ναι. Το Hannah and her sisters είναι πράγματι από τα πολύ καλά. Πάει μαζί με τα Annie Hall, Manhattan κτλ. Ωραίο πράγμα βρε παιδί μου οι ταινίες του W.Allen τελικά. Τι να πω... Με συγκίνησε κάπως η ταινία.

Δημοσ.

molis eida kai to crimes and misdemeanors.

apo tis poly kales douleies tou Woody, kai auti.

opws eipe kai o Manuel, Ωραίο πράγμα βρε παιδί μου οι ταινίες του W.Allen τελικά!

:)

next stop: everyone says i love you kai molis dw kai to mighty aphrodite,

tha postarw ki ena top10. pisteyw oti ton timisa arketa ton Woody, hehe...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...