Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 poly wraia einai ekeini me to pinokio pantws Έμένα μου έχουν πεί οτι δεν λέει και πολλά γιαυτό και δεν την έχω δει...
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 tsekare thn re c. Emena pantws mou arese :-| I will........
Akujin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 eida xthes anything else, simera deconstructing harry kai avrio exw noikiasmeni na dw tin melinda&melinda. thetikes entypwseis mexri stigmis kai ap'ta dyo. to harry den itane akrivws opws to fantazomouna alla itane poly kalo nevertheless. katarxas mou eixe kollisei oti itan aspromayro film!+to fantazomouna in b&w tha anaferthw ektenws otan dw ki alla films tou (pou prepei na dw) pio sygkatallektika+eidika. cheers
kanenas_allos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ευγε για το θέμα που ανοίξατε, παιδιά! Ο Woody Allen παραμένει, έστω και σε αυτήν την ηλικία, ασυμβίβαστος και συνεπής στο καλλιτεχνικό όραμα του. Οι ταινίες του σε ταξιδεύουν στον κόσμο του (δηλ. κυρίως στη Νέα Υόρκη), σε ένα περιβάλλον όπου οι νευρώσεις δεν είναι δακτυλοδεικτούμενες αλλά αφορμή για ενδιαφέρους συζητήσεις. Με Allen-ικούς χαιρετισμούς...
Akujin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 eida akomi to celebrity kai to sweet and lowdown. poly kala kai ta dyo, eidika to deytero. twra thelw na dw annie hall kai manhattan cheers! PS: re gamwto den ton paw ton sean penn alla exei talento o atimos!
mert Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Ειδα husbands and wives κορυφαια ταινια πανω στις συζηγικες σχεσεις,Melinda and Melinda που μου αρεσε επισης πολυ και μας δειχνει δυο ιστοριες με απο διαφορετικες αποψεις καταπληκτικες οι συζητησεις στο τραπεζι απο τον κωμικο και τον δραματουργο οταν ο καθενας βγαζει το δικο του συμπερασμα απο την ιστορια που ειχε διηγηθει υ.γ Παω με τα χιλια τον Will Ferrel(αν και στις περισοτερες ταινιες του επαναλαμβανεται).
Akujin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 eida simera to annie hall. para poly kalo. eilikrines film, to xarika poly. auto kai to deconstructing harry meta, the bests so far. -avrio omws tha dw to manhattan, hehe let's see if konnak is right, i lista mas arxizei na moiazei poly!
konnak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Manhattan ε;... Μιας και μου το θύμισες, ας το ξαναδώ και εγώ για πολλοστή φορά... Btw, ίσως να αδίκησα στο μεγάλο μου post το Crimes & Misdemeamors, έτυχε να το ξαναδώ τις προάλλες και το βάζω και αυτό αρκετά ψηλά τελικά...Αν μπορέσεις δες το.
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Το Manhattan είναι ίσως η μοναδική ταινία του Γούντυ που δεν έχω δει ακόμη δυστυχώς... μάλλον δεν έχει βγει ακόμη σε DVD. Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πριν αλλα υπάρχει και μια ταινία που λέγεται "Ιστορίες από την Νέα Υόρκη" και περιέχει τρεις αυτοτελείς ιστορίες σχετικές με την ΝΥ. Η μια είναι σκηνοθετημένη από τον Woody Allen ή άλλη από τον Copolla και η τελευταία από τον Scorzese!
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Στο εξωτερικό κυκλοφορεί σίγουρα. Γιά έκδοση με Ελληνικούς υπότιτλους δεν ξέρω (αλλά και δε με ενδιαφέρει γιατί την έχω σε αυτό το κουτάκι περιοχής 1).
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 eida simera to annie hall. para poly kalo. eilikrines film' date=' to xarika poly.auto kai to deconstructing harry meta, the bests so far. -avrio omws tha dw to manhattan, hehe let's see if konnak is right, i lista mas arxizei na moiazei poly![/quote'] Εμ...έγραψα χαρακτηριστικά: Μάλλον όμως προηγούνται τα Annie Hall και Deconstructing Harry. Έτσι ομόγουστε; ;-) Δες και το Everyone says I love you που είναι ευχάριστο και έχει ωραίες ερμηνείες ( και μια τρομερή χορογραφία που έχω απολαύσει δεκάδες φορές - βρες ποιά! ). Εγώ μόλις πριν λίγο καιρό είδα το Μανχάταν (στο filmnet) και μου άρεσε. Αλλά όχι τόσο πολύ όσο ίσως θα περίμενα. Είναι ακόμα ένα λιθαράκι στο όλο σκηνικό "Ποιός είναι τελικά ο Woody Allen", και πολύ ευχάριστη ταινία (από τις πολύ καλές του) αλλά δεν είναι και η βίβλος του. Απλά δεν πάει στην κορυφή. Αν έπρεπε να διαλέξω μια από αυτές τις ταινίες για "βίβλο", θα ήταν το Annie Hall. Και εξακολουθώ να τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για το Ακαταμάχητη Αφροδίτη. Ίσως λόγω του ελληνικού στοιχείου, ίσως λόγω της Σουβάρι...
Akujin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 to manhattan to eida xtes. mazi me to annie hall moirazontai tin koryfi, alla pisteuw oti to manhattan einai genika kalytero. einai pio artistic film, einai akomi pio eilikrines, pio sofistike, to b&w tonizei ton romantismo tou, oi dialogoi einai ena click pio dynatoi ap'to annie hall, kai telos o woody einai pragmatika apsogos edw. -anaferomai se allo post, ston paragonta vlepw film gia 2i fora. to annie hall tha to dw ksana autes tis meres. isws to manhattan na me entypwsiase pio eukola me tin prwti fora. anafora ap'to metwpo prosexws... cheers! Edit-PS: -den mporw na min tautistw me ena film opou o Woody Allen leei oti ''an pei alli mia kaki kouventa gia ton Bergman tha tis spasw ta moutra!! xexe
konnak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Χαχα, ναι, όλη εκείνη η σεκάνς είναι καταπληκτική: [sarcasm on] "What about Mozart? You guys don't wanna leave out Mozart....." [/sarcasm off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.