DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Εστω οτί παραγγέλνω μία Leadtek 6800GT από το Overclockers UK, η οποία σύμφωνα με τις τιμές του site και με το αγγλικό ΦΠΑ μέσα στοιχίζει 217.32 στερλίνες τελική τιμή (ήτοι περίπου 327 ευρώ). Ποια άλλα έξοδα θα πρέπει να υπολογίζω (για αποστολή ενδεχομένως, ή τυχόν άλλους φόρους); Σε τελική ανάλυση συμφέρει αυτή η αγορά δεδομένου ότι 6800GT (ουχί Leadtek όμως) μπορώ να βρώ και στο e-shop ή το infoshop για 370 ευρώ τελική τιμή; Οσοι έχουν τη εμπειρία παραγγελιών από εξωτερικό ας μας πουν μια άποψη για το αν υπάρχουν κι άλλα, κρυφά ή φανερά έξοδα. Τhanks a lot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Απο Overclockers θα πληρώσεις και μεταφορικά, τουλάχιστον έτσι ίσχυε παλιότερα. Αλλά δεν βλέπω γιατί να μην ισχύει και τώρα αφού σε χρεώνουν ΚΑΙ για αποστολή στην αγγλία οπότε πόσο μάλλον για ελλάδα. Υποθέτω ενα μινιμουμ 15 ευρώ θα το πληρώσεις. Η γνώμη μου εμένα είναι αν σου βγει σύνολο ΜΕΧΡΙ 340 να την πάρεις.. Αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα. Επίσης εδω ΝΑΙ ΜΕΝ εχεις χειρότερη εξυπηρέτιση αν σου πάθει κάτι, αλλά το να την στείλεις έξω σημαίνει πολύ μεγαλύτερο κόστος... Οι αντιπροσωπείες συνήθως δεν τις αναλαμβάνουν εδώ (κατα την άποψη μου από αυτά που ξέρω, κακώς & παράνομα...). Τέλος δεν έχεις τελωνείο λόγω EU, που σημαίνει ότι το τελικό κόστος θα είναι αυτό που θα σου γράψει ακριβώς πριν πατήσεις BUY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Λοιπόν απ' ότι βλέπω το τελικό κόστος με τα μεταφορικά ανεβαίνει στα 353 ευρώ. Για τέτοια τιμή το σκέφτομαι ακόμα, κυρίως γιατί είναι Leadtek και είναι γνωστή ως κάρτα που σηκώνει oc (το οποίο θα κάνω λίγο αργότερα). Στην ίδια τιμή ακριβώς υπάρχουν και AGP ATi X800XL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.