Προς το περιεχόμενο

Microsoft Windows Media Center Edition 2005 Review

Sanctu82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν κάποια πράγματα περισσότερα και κάποια λιγότερα που με λίγο search τα βρίσκει οποιοσδήποτε (π.χ. δεν γίνονται join σε Domain μετά την εγκατάσταση).

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι ?

το media center 2005 υποστηρίζει EPG (electronic program guide) για την ελλάδα ?? δηλαδή το πρόγραμμα της τηλεόρασης σε ηλεκτρονική μορφή ??

διότι είναι ψιλό άχρηστο τότε το όλο menu του tvguide και το schedule recording μη εφικτό...ετσι δεν είναι ??

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Online Spotlight: Εάν έχετε συνδεση με το Internet τότε μέσα απο αυτό το μενου έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά κανάλια που εχούν έρθει σε συνεργασία με την Microsoft μονάχα για τους χρήστες των Media Center όπως είναι τα BBC, National Geographic, Discovery Channel, Al Tσαντίρι News (πλάκα κάνω) και πολλά άλλα!

Σοβαρά μιλάς τώρα? :confused:

Όσοι τα έχουν original μόνο μπορούν να τα απολαύσουν αυτά υποθέτο έ?

Έχουν και subs τα κανάλια?

• 3 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
eyxaristo :)

psaxno poly thn lysh XP-MCE

parallhla psaxno kai thn lysh palio-xbox gia media center, alla epeidi den exo palio xbox mallon to pc mou tha kanei thn vromodouleia :P

Aγόρασα πρόσφατα παλιό Xbox από το αγγλικό ebay ειδικά για media center.

Μου κόστισε 75 ευρώ (μαζί με μεταφορικά).

Ψάξου λίγο ακόμα, στην Ελλάδα πουλάνε πολλά Xbox.:)

Δημοσ.

eyxaristimenos apo to xbox os media player?

h vasikh tou diafora einai oti to pc den mou kostizei tpt (ektos apo to remote ton MCE) kai to xero pos na to stiso/doulepso

sto thema xbox/chips/mods eimai asxetos kai kostizei perissotero apo to remote :P

to psaxno, an kai tino pros to pc gia thn ora

• Super Moderators
Δημοσ.
eyxaristimenos apo to xbox os media player?

Τώρα θα το σετάρω (θα του βάλω το xbmc). Το είδα στο σπίτι ενός φίλου και έπαθα πλάκα, φαίνεται τρομερό. Κι ο φίλος το'χει κρατήσει μόνο και μόνο γι'αυτό (έχει το 360 για παιχνίδια), ο ίδιος είναι υπερευχαριστημένος. Να φανταστείς δεν έχει DVD player - όλα στο Xbox και καθάρισε.

Χρειάζεται όμως να βρεις Χbox με ενσωματωμένο το DVD player add-on (έχει το remote που του επιτρέπει να παίζει DVD ταινίες). Ή να βρεις το DVD player add-on θαμμένο σε κανά μαγαζί.

h vasikh tou diafora einai oti to pc den mou kostizei tpt (ektos apo to remote ton MCE) kai to xero pos na to stiso/doulepso

sto thema xbox/chips/mods eimai asxetos kai kostizei perissotero apo to remote :P

to psaxno, an kai tino pros to pc gia thn ora

Σ'αυτό δεν έχεις άδικο, αν το'χεις έτοιμο το PC, είσαι κυριλέ και δεν θα σου κοστίσει ούτε τα 75 ευρώ που μου κόστιε εμένα.

Από την άλλη, μη φανταστείς ότι το Xbox είναι κάτι τρομερό. Ατσιπάριστο Χbox θέλει (οπότε δεν σκας τίποτα για τσιπάρισμα) και του περνάς το δωρεάν xbmc. Γούγλησε το xbmc να δεις αν είναι εύκολο το να το βάλεις (εγώ θα πάω στον κολλητό που σου είπα να μου το βάλει, είμαι καρά-άσχετος).

Δημοσ.

το είχα δει το xbmc, και μου άρεσε ότι έβλεπα

βέβαια δεν έχω βρεί κανένα αξιόλογο xbox ακόμα, σκέφτομαι να κοιτάξω και ebay αλλά το φοβάμαι ακόμα

και εγώ θέλω να διώξω τα dvd players, καλά αλλά σίγουρα όχι όσο ένα pc

(no ntfs compatibility με εξωτερικούς δίσκους, no network... βάζεις ένα πισι και όλα οκ!)

χθες έστησα MCE, σήμερα θα τα ψάξω τι λένε (θέλουν codecs από ότι είδα :P )

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Ισχύει αυτό οτι μπορείς να βλέπεις BBC, National Geographic, Discovery Channel κ.α κανάλια ή όχι?

εννοείς μεσα από το online spotlight που έχει...όχι εγώ δεν το έχω καταφέρει και νομίζω ότι θέλει να έχεις IP από αμερική για να παίξει ή κάτι τέτοιο...

μπορείς όμως με κάποιο plug-in να δεις stream TV μέσα από το media center αυτά τα κανάλια όπως θα έκανες δηλαδή από τον browser σου

Δημοσ.

κάνε search στο google για mce και stream θα σου βγαλει νομιζω αρκετα resutls...

εγω έχω το webmedia που ειναι και για stream radio και για stream tv

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...