Προς το περιεχόμενο

Recorder

Exiled2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μάθω αν το drive που έχω είναι recorder? Υπάρχει περίπτωση να μην είναι? Γιατί ούτε δισκέττα δεν έχει.

Δημοσ.

Εννοώ χωρίς να δοκιμάσω αν γράφει cd. Όταν πάω α γράψω μου βγάζει κάποιο error αλλά δεν καταλαβαίνω αν φταίει το drive ή το δισκάκι.

Δημοσ.

Άσε το βρήκα. Δεν είναι. Γίνεται να το αλλάξω και να βάλω recorder? Στη rainbow που κοίταξα βρήκα μόνο εξωτερικά dvd-rw.

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι που να αναφέρετε σε mac. Χρησιμοποιούν τα ίδια drive με τα pc? Περίεργο μου φένετε. Που να χωρέσει εδωμέσα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω στο powermac g4 εχω βαλει ενα dvdrw NEC 3520A και δουλευει μια χαρα. Το καλυτερο drive που μπορεις να παρεις απο αποψη συμβατοτητας με τα μακ ειναι τα pioneer.

Δημοσ.

Το μοντέλο που το γράφει? Μπροστά λέει imac, στις πληροφορίες υλικού λέει powermac G3 στα 400MHz. Είναι αυτό που δεν έχει case, είναι όλα στην οθόνη γι'αυτό λέω πως θα χωρέσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να δεις αν εχεις ή οχι drive εγγραφης cd/dvd πηγαινε πανω αριστερα στο μηλο > about this mac > More info και ψαξε λιγο στις κατηγοριες αριστερα , πρεπει να το εχει στο IDE/ATA ή DRIVES

Δημοσ.

Έβαλα dvd-rw εξωτερικό με case και όταν πάω να γράψω dvd μου γράφει disks seems to be write protected or locked. Δοκίμασα το Sony DW-D23A και το LG GSA-4163B. Δεν το έχω συνδέσει με case για dvd αλλά με 3.5" case. Δεν νομίζω να παίζει κάνα ρόλο αυτό?

Επίσης στο apple system profiler, στο usb-to-ide στο apple disc burning βγάζει Not supported.

Μήπως έχει καμιά ασυμβατότητα με τα DVD+RW?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...