Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Πως μπορώ να μάθω αν το drive που έχω είναι recorder? Υπάρχει περίπτωση να μην είναι? Γιατί ούτε δισκέττα δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Εννοώ χωρίς να δοκιμάσω αν γράφει cd. Όταν πάω α γράψω μου βγάζει κάποιο error αλλά δεν καταλαβαίνω αν φταίει το drive ή το δισκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Άσε το βρήκα. Δεν είναι. Γίνεται να το αλλάξω και να βάλω recorder? Στη rainbow που κοίταξα βρήκα μόνο εξωτερικά dvd-rw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 όλα γίνονται... και φυσικά δεν υπάρχουν μόνο εξωτερικά... για δες http://www.plaisio.gr/ http://www.e-shop.gr/ http://www.multirama.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δεν βρήκα κάτι που να αναφέρετε σε mac. Χρησιμοποιούν τα ίδια drive με τα pc? Περίεργο μου φένετε. Που να χωρέσει εδωμέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αν μας έλεγες και ποιό ακριβώς μοντέλο Mac έχεις, θα μπορούσαμε ίσως να σου πούμε περισσότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Εγω στο powermac g4 εχω βαλει ενα dvdrw NEC 3520A και δουλευει μια χαρα. Το καλυτερο drive που μπορεις να παρεις απο αποψη συμβατοτητας με τα μακ ειναι τα pioneer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Το μοντέλο που το γράφει? Μπροστά λέει imac, στις πληροφορίες υλικού λέει powermac G3 στα 400MHz. Είναι αυτό που δεν έχει case, είναι όλα στην οθόνη γι'αυτό λέω πως θα χωρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Για να δεις αν εχεις ή οχι drive εγγραφης cd/dvd πηγαινε πανω αριστερα στο μηλο > about this mac > More info και ψαξε λιγο στις κατηγοριες αριστερα , πρεπει να το εχει στο IDE/ATA ή DRIVES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Έβαλα dvd-rw εξωτερικό με case και όταν πάω να γράψω dvd μου γράφει disks seems to be write protected or locked. Δοκίμασα το Sony DW-D23A και το LG GSA-4163B. Δεν το έχω συνδέσει με case για dvd αλλά με 3.5" case. Δεν νομίζω να παίζει κάνα ρόλο αυτό? Επίσης στο apple system profiler, στο usb-to-ide στο apple disc burning βγάζει Not supported. Μήπως έχει καμιά ασυμβατότητα με τα DVD+RW? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 ψαξε στο google για το patchburn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exiled2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Είναι μόνο για MacOS X? Δεν το βρίσκω για 9.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 To Patchburn δεν υπάρχει για MacOS 9.x, το λέει καθαρότατα στο FAQ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.