Προς το περιεχόμενο

alo programa ektos tou nero??

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύγκριση δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει! Καλά προγράμματα είναι το CloneCD, το Alcohol 120%, CDBurnerXP Pro 3(free) και Easy Media Creator!

Δημοσ.

Σαν το Nero φιλε δεν υπαρχει αλλο. Το easy media creator ειναι συμπαθητικο, εχει ωραιο interface αλλα εμενα μου φαινεται βαρυ και προβληματικο. Τι δε σου αρεσει στο Nero?

Δημοσ.
aplos prospatho na kapso kati arxia 23,000 arxia kai den mpori arnite kai moy lei oti den exei xoro to diskaki dvd ta arxia einai sunolo 4gb giauto elega mipos einai problima toy nero.

Δεν φταίει το nero σε αυτή την περίπτωση. Σωστά τα λέει. Ναι μεν νομίζεις ότι είναι 4g στην πραγματικότητα καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο στο δίσκο (άρα και στο δισκάκι) :grin:

Για να καταλάβεις τι λέω. Αν πάς στο φάκελο που έχεις τα αρχεία και βάλεις το ποντίκι πάνω θα σου δείξει 4g. Αν όμως κάνεις δεξί κλίκ ιδιότητες θα δείς δύο μεγέθη. Ενα το πρώτο που σου δείχνει όταν πας με τον πόντικα πάνω στο φάκελο (ή αρχείο) και το δεύτερο(μέγεθος στο δίσκο) αυτό που θέλει να κάψει το nero το μέγεθος που θέλει και πρέπει να κάψει το nero.

Tην έχω πατήσει και εγώ αρκετές φορές έτσι και έψαχνα να βρώ τι φταίει. Και όταν τα αρχεία είναι πολλά όπως στην περίπτωσή σου τότε τα μεγέθη είναι τελείος διαφορετικά. :?

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ το burnatonce. Είναι λιτό, γρήγορο και αξιόπιστο, μόνο που δεν ενδείκνυται γα τον τελείως αρχάριο. Τον Νέρωνα τον εγκαθιστώ πια μόνο από περιέργεια, για να δω τί κάνουν οι νέες εκδόσεις (αλλά στο τέλος βαριέμαι να κοιτάξω και τον ξαναβγάζω όπως τον έβαλα :-P). Κατά τη γνώμη μου, αν θέλει κανείς απλά να ψήνει και δεν χρειάζεται wizards και όλα τα άλλα εργαλεία που έχει η σουίτα, το Nero δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο.

Εκτός από το burnatonce, καμιά φορά χρησιμοποιώ και το DVD Decrypter, άμα θέλω να κάψω κατευθείαν από το DVD Shrink ή άμα θέλω να σβήσω κανένα επανεγγράψιμο DVD (η μόνη δουλειά που δεν κάνει το burnatonce).

Για το CDBurnerXP Pro που αναφέρθηκε παραπάνω, όσοι το χρησιμοποιούν λένε πολύ καλά λόγια. Μοιάζει με τον Νέρωνα και είναι φιλικό για τον τελείως αρχάριο.

Το άλλο καλό εργαλείο από τα δωρεάν είναι το DeepBurner Free. Είναι περιορισμένο σε σχέση με την Pro έκδοση (αλλά και σε σχέση με τα burnatonce, CDBurnerXP και Nero που έχω δει), αλλά ό,τι κάνει το κάνει καλά.

Δημοσ.

wert-->to 3ero auto oti den dixni kanonika.

ala ta katafera na to kapso me to nero pali aplos to apegkatestisa kai ebala mia palioteri ekdosi kai moy to ekapse!!!!!!ti na po na to bapso mple kai na to ri3o stin thalasa.

Δημοσ.

Όχι αντί να το πετάξεις στην θάλασσα την επόμενη φορά μπορείς να καταφύγεις σε μια ενδιάμεση λύση. Φτιάχνεις ένα αρχείο .ISO με κάποιο πρόγραμμα π.χ. UltraISO και μετά καίς το αρχείο με ένα απο όλα τα προγράμματα ποθ ανέφεραν όλοι. Ακόμα και αυτά που δεν γράφουν απευθείας αρχεία δηλαδή :P

Δημοσ.

Ego pantos ipostirizo me ti seira mou to nero giati einai arketa dimofiles kai etsi polla guides pou kikloforoun (p.x. slipstreaming) emperiexoun to sigkekrimeno programma anti kapoion allwn.

Bebaia kai ego tora teleutaia antimetopizo ena problimataki me tin xoritikotita: Leei pos den mporei na kapsei se dvd diskaki arxeio ano ton 2GB. To sigkekrimeno arxeio einai 2,5GB kai exei epektasi .cab

Δημοσ.
Ego pantos ipostirizo me ti seira mou to nero giati einai arketa dimofiles kai etsi polla guides pou kikloforoun (p.x. slipstreaming) emperiexoun to sigkekrimeno programma anti kapoion allwn.

Bebaia kai ego tora teleutaia antimetopizo ena problimataki me tin xoritikotita: Leei pos den mporei na kapsei se dvd diskaki arxeio ano ton 2GB. To sigkekrimeno arxeio einai 2' date='5GB kai exei epektasi .cab[/quote']

Δεν είναι πρόβλημα τοτ nero αύτο αλλά standard του dvd iso. Αν θέλεις να γράψεις αρχείο 2.5GB σε dvd πρέπει να το κάνεις udf dvd.

Δημοσ.

Dokimasa to shampoo burning studio kai omologo oti to programmataki mou arese epeidi einai ekseretika aplo kai eidika gia mena pou exo kapoia empeiria kai apo nero.

Fisika to problimataki lithike opote ofeilo na euxaristiso to maraki.

Par ola auta omos to ashampoo exei ton periorismo twn 16 xaraktiron sto label kathos den deixnei to pososto % tis eggrafis. Auta bebaia einai leptomereies apla sto nero ego prosopika ta eixa dedomena kai problimatistika.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...