Godfath3r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Έχει κανένας υπόψην του κανένα καλό καινούριο RPG στα χνάρια του Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Night?Δεν θέλω κάτι σε On-line...To τελευταίο πάντως που κόλησα ήταν το Neverwinter Nights... Προτείνετε τίποτα!!!
avenger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Gothic 2.Λίγο περίεργο interface,αλλά μόλις το συνηθίσεις είσαι οκ.Είναι κανονικό story-driven rpg,δεν έχει σχέση με το χάος του morrowind.Απλώς θέλει σχετικά δυνατό μηχάνημα για να παίξει καλά.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο αυτή τη στιγμή,το dungeon lords που βγήκε πρόσφατα απογοητεύει.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 1. Dungeon Siege ,palio alla poli kalo ! 2. Divine Divinity,kainourgio kai oreo . 3. Vampire:Bloodlines,ine first person rpg apo ta kalitera mou kai anaferete sti dikia mas epoxi .
Elven_King Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Τα Divine Divinity, Gothic I & II παίξτα οπωσδήποτε, είναι κορυφή
wgibson Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 και κατι εκτος απο star wars knights of the old republic 1 ,2
Dreamstorm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ...στα χνάρια του Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Night?... Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάτι παρεμφερές (νέα κυκλοφορία τουλάχιστον-παλαιότερες υπάρχουν αρκετές). Τα παιχνίδια που αναθέρθηκαν μπορεί να είναι role playing αλλά απέχουν από το στυλ dungeons and dragons (2nd , 3rd edition). Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πρόσφατο εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια κυκλοφορία. Αν παίξεις πχ dungeon siege διαφέρει εντελώς αλλά είναι ένα pure hack 'n' slash rpg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.