Προς το περιεχόμενο

Fast Computer Clock

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρολοι του υπολογιστη μου παει πολυ γρηγορα(πρεπει να κερδιζει κανα 10λεπτο την ημερα τουλαχιστον).Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ίσως φταίει και η συχνότητα του ρεύματος.

Αν δεν είναι τα σωστά Hz (50 ή 60 δεν θυμάμαι) τότε ναι, το ρολόι δεν μπορεί να δουλέψει σωστά.

Δημοσ.

Το ρολόι του Η/Υ δεν μετρά το χρόνο από την συχνότητα του ρεύματος (πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει ίχνος εναλλασόμενου μετά το τροφοδοτικό).

Τα 10 λεπτά τα κερδίζει κάθε φορά που τον κλείνεις και τον ξανανοίγεις την επόμενη ημέρα ή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του;

Αν ισχύει το πρώτο, ίσως αν άλλαζες μπαταρία στην μητρική να διορθωνόταν η κατάσταση. Αν ισχύει το δεύτερο τότε κάτι κακό τρέχει με το RTC της μητρικής.

Δημοσ.

Κατα τη διαρκεια της λειτουργιας του.Εχω βαλει ενα clock synchronizer να τρεχει τωρα ο οποιος κανει synchrozine καθε μια ωρα.Την τελευτεα ωρα εκανε synchronize 47 ολοκληρα seconds!!!

Δημοσ.

Μάλλον το RTC έχει πρόβλημα τότε... Δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία και αν δεν γίνει τίποτα τότε φταίει η μητρική.

Δημοσ.

αμα ειναι μια απλη αλλαγη μπαταριας τοτε ενταξει!θα το δοκιμασω αυριο κιολας(εχω ενα computer shop διπλα στο σπιτι μου).

Δημοσ.
αμα ειναι μια απλη αλλαγη μπαταριας τοτε ενταξει!θα το δοκιμασω αυριο κιολας(εχω ενα computer shop διπλα στο σπιτι μου).

Μήπως το computer shop είναι απέναντι από το σπίτι σου? ;)

Δημοσ.

Ο τυπος που εχει το computer shop διπλα στο σπιτι μου,μου ειπε οτι ισως φτεει το synchronization που γινεται μεσω internet αλλα απο οτι ειδα το εχω ξε-checkαρισμενο.Επισης παρατηρησα για λιγο το ιδιο το clock που βγενει οταν κανεις διπλο click κατω δεξια στην ωρα και παρατηρησα για λιγο τους δεικτες του.Με εκπληξη μου ειδα οτι παει κανονικα για 5 seconds και μετα καθυστερει χαρακτιριστικα πριν το 6ο!!!

Δεν ξερω αν βοηθησα!Λετε να ειναι μπαταρια τελικα?

Δημοσ.

οκ.θα την αλλαξω και θα σας πω.ειναι ευκολη η αλλαγη?να δοκιμασω να την κανω μονος μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...