Προς το περιεχόμενο

US Robotic problem!!

WaVe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά το keep alive το προγραμματάκι το δοκιμάσατε; Έδωσα link σε προηγούμενο post. Κι εγώ το παθαίνω αυτό με forthnet. Το θέμα είναι πως δεν το έχουν όλοι οι χρήστες των USR αυτό το πρόβλημα.

Κάποιοι λένε ότι το διόρθωσαν παίζοντας με τα authentication methods.

Στο δικό μου πάντως δεν ταυτίζεται με την αλλαγή ΙP, γιατί περνάνε και 10 μέρες χωρίς να κοκκινήσει το wan. Aυτές τις μέρες όμως που υπήρχε πρόβλημα στη περιοχή μου, το έκανε 2-3 φορές. Δε ξανασυνδεόταν μετά τη βλάβη από μόνο του, ήθελε reboot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εγώ έχω otenet.

στάνταρ δεν έχει σχέση με την αλλαγή ip γιατί εγώ το παθαίνω πολύ αραιά αυτό. και όταν το παθαίνω μπορώ να μπω κανονικά στο web interface και να κάνω reboot από εκεί!

Παιδιά το keep alive το προγραμματάκι το δοκιμάσατε; Έδωσα link σε προηγούμενο post. Κι εγώ το παθαίνω αυτό με forthnet. Το θέμα είναι πως δεν το έχουν όλοι οι χρήστες των USR αυτό το πρόβλημα.

Κάποιοι λένε ότι το διόρθωσαν παίζοντας με τα authentication methods.

Στο δικό μου πάντως δεν ταυτίζεται με την αλλαγή ΙP' date=' γιατί περνάνε και 10 μέρες χωρίς να κοκκινήσει το wan. Aυτές τις μέρες όμως που υπήρχε πρόβλημα στη περιοχή μου, το έκανε 2-3 φορές. Δε ξανασυνδεόταν μετά τη βλάβη από μόνο του, ήθελε reboot.[/quote']

Kai gw to idio prob exw alla kathe 10-15 meres. Kanw reboot kai mpeni internet. Kati pezi me tin alagi ip sigoura. H katebaste to programataki i pexte me ta authentication methods, se arketous ginete meta 2-4 meres sinexia sinedemeno. Fenete kathe tote alazi ip i forthnet.

Malon to problima prepei na einai se osous exoume forthnet giati me allous de exw akousi tipota.

Mε ALCATEL(THOMSON) είχατε τέτοια προβλήματα?Πολύ αμφιβάλλω.

Και κάτι άλλο.

Έχω σύνδεση 384 που λογικά κατεβάζει maximum γύρω στα 43 ΚΒ/s.Ti στο καλό, χάρη μου έκανε η otenet πριν λίγες μέρες όταν κατέβαζα Eric Clapton και γιά ένα ολόκληρο τραγούδι το rate ήταν 58 ΚΒ/s σταθερά!

opos to ipes xari sou ekane h otenet.apla mporei na etixes se ligo forto kai apla na etixe auto.alla opos to ipes itan gia ligo.sin oti poles fores auto pou blepeis mporei na min einai to pragmatiko.an omos foularei to dslam kai blepeis 30 gia kana mina tha xereis oti einai sigoura pragmatiko.apla mporei na peftes kai se dslam siemens pou ine ligo pio grigora.

polinos distixos vrika to elato ma tou, thelw omws na pistevw pws me kapio kainourio firmware tha to diorthosoun.

Kata ta allo to routeraki mou einai telio ;) :P

Me to scriptaki KeepAlive linete kapos to provlima, an mporouse na kanei refresh 2 fores tha itan telia!!!

logika tha bgei ama ta prosexoun.kai i zyxel ixe bgalei ena firmware mono gia tin elliniki agora oxi gia exoteriko pou diorthone kati alla provlimatakia.opote ama mazeutoun poloi pou to exoun kai stiloun stin eteria to provlima pisteuo oti tha bgei kati.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...