Blackie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Γειά σε όλους. Πιστεύω σας έχει τύχει να γράψετε ένα DVD ή να είναι έτσι γραμμένο εξ αρχής, όπου δεν είναι δυνατό να πρχωρήσεις τη μπάρα διάρκειας και αναγκαστικά να δεις όλο το DVD μέχρι το σημείο που σ'ενδιαφέρει. Υπάρχει λοιπόν κάποιος τρόπος να λειτορυργεί η μπάρα σε κάθε DVD κανονικά; Ευχαριστώ. ΥΓ: Έχω δοκιμάσει να το τρέξω στο Windows Media Player αλλά crashάρει μόλις πάω να προχωρήσω τη μπάρα. Άρα υποθέτω πως είναι πρόβλημα που εμφανίζεται σ'όλους τους players.
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αυτό το πρόβλημα που λές το έχω συναντήσει μόνο σε βίντεο (mpeg ή avi) που δεν έχουν καθόλου keyframes.Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο?Γιατί σε DVD λίγο παράξενο μου φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Blackie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κοίτα, έχει τύχει να πάρω DVD στα χέρια μου, να το βάλω να παίξει & να μη μπορώ να πάω την ταινία σε όποιο σημείο θέλω! Τα ripάρω με το DVD Shrink αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται! Αυτό συνήθως γίνεται σε ταινίες που δεν είναι τόσο γνωστές ή σε ταινίες που δίνουν περιοδικά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το βάλω στο Fast Forward. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα;
martyras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ayto borei na ginetai logw mh kleistou GOP sto mpeg2 h mh eparkh navigation parameters sto vob. Den nomizw na ftiaxnetai etsi apla, gia na diwr8wseis ayta pou lew egw prepei na xanakaneis muxing+authoring (diladh enwsh m2v+ac3=vob). An yparxei kanena programma pou to kanei on-the-fly den xerw.
kallair Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 simfwnw me ton martyra. mono me re-authoring linetai auto.
Blackie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Έστω πως συμβαίνει η παραπάνω περίπτωση. Τι πρέπει να κάνω (συγκεκριμένα με το DVD Shrink); Ανοίγω το DVD, κάνω Analyse και μετά; Ευχαριστώ!
kallair Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 oxi tetoio re-authoring... otan leme re-authoring ennooume me kapoio poio poliploko ergaleio stil dvdmaestro... diladi de-multiplex ton ixo k tin eikona k ksana rapsimo me tis katalliles rithmiseis.
Blackie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Ωχ... Γάμ*σέ μας δηλαδή... Ευχαριστώ πάντως guys!
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Όπως καταλαβαίνεις καλύτερα να πηγαίνεις με fast forward εκεί που θέλεις την ταινία παρά να κάθεσαι να ξαναφτιάχνεις το DVD απο την αρχή!!!
Blackie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Όντως, ποιος κάθεται να τα ξαναφτιάχνει... Γιατί όμως βγαίνουν έτσι; Τι θα μπορούσα να κάνω εξ'αρχής για να γραφτεί σωστά ώστε να μπορώ να μετακινώ τη μπάρα;
Godfath3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Aυτό έχει να κάνει με το dvd.Το συγκεκριμένο dvd.Δεν έχει να κάνει με το πώς το έχεις αντιγράψει εσύ...
kallair Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 px auto to feature to bazoun sto opening menu pou sou leei oti auto to dvd einai prostateumeno kai mpla mpla mpla oste na anagkasteis na deis tis diafimiseis kata tis peirateias.
Blackie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Το δέχομαι αυτό, αλλά απ'τη στιγμή που θα πάρω στα χέρια μου το DVD που έχει τέτοια ιδιότητα για να το αντιγράψω πρέπει πρώτα να το περάσω από Maestro π.χ.; Απ'ευθείας για rip δε μπορώ να κάνω τίποτα; Ζόρικα τα πράγματα...
nik_d Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Το δέχομαι αυτό, αλλά απ'τη στιγμή που θα πάρω στα χέρια μου το DVD που έχει τέτοια ιδιότητα για να το αντιγράψω πρέπει πρώτα να το περάσω από Maestro π.χ.; Απ'ευθείας για rip δε μπορώ να κάνω τίποτα; Ζόρικα τα πράγματα... Mporeis na tis epanafereis polh eykola me to nero recode>>>epanakodikopoihsh basikhs tainias. Alla san teliko apotelesma tha pareis sketh thn tainia xwris to menoy kai ta sxetika..
Blackie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Άρα δηλαδή το όλο πρόβλημα γίνεται λόγω του μενού, απ'ότι κατάλαβα. Άρα αν έχω κάποια ταινία και είναι μεγαλύτερη των 4.6 με παίρνει να κάνω κάτι τέτοιο... Σας ευχαριστώ παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.