Προς το περιεχόμενο

pos 8a xalaso cpu kai board?

savvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θες να το κάνεις αυτό...

Τέσπα αν επιμένεις, απλώς τρόπος.

Με καλωδιάκι βάζεις στο ATX 20/24pin αντί για γειώσεις +5V γραμμή, ή ενώ έχεις αναμμένο το σύστημα ( προσοχή πάνω μόνο CPU & Mobo :D ) βραχυκυκλώνεις τα mosfet παροχής CPU.

Δημοσ.
re pedia ine se eggiisi ke mporo na ta antikatastiso 8eli poli skepsi?

an mporis bill na ginis pio sigkekrimenos gia na katalavo?

eyxaristo

oxi den thelei oloi katalavame ti eisai....

meta paraponieste otan den sas pistevoun oti xalase kati

Δημοσ.

Και μετά μας φταίει το πλαίσιο που άρχισε να το ψάχνει παραπάνω όταν του πηγαίνουν κομμάτι για αλλαγή και δεν τα αντικαθιστά αμέσως

Αν νομίζεις πάλι οτι αυτό που θές να κάνεις είναι σωστό πάω πάσο. Πές οτι είμαι κακός αλλα εύχομαι να σε καταλάβουν....

Δημοσ.
Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θες να το κάνεις αυτό...

Τέσπα αν επιμένεις' date=' απλώς τρόπος.

Με καλωδιάκι βάζεις στο ATX 20/24pin αντί για γειώσεις +5V γραμμή, ή ενώ έχεις αναμμένο το σύστημα ( προσοχή πάνω μόνο CPU & Mobo :D ) βραχυκυκλώνεις τα mosfet παροχής CPU.[/quote']

Σωστός :wink:

Εγώ απο την άλλη θα πρότεινα μια άλλη λύση,απλή αλλά εξίσου αποτελεσματικη. Πιάσε ενα μάλινο ρούχο, η συθετικο πχ φλίς μπλούζα, τρίψε μια χάλκινη ράβδο πάνω στο ύφασμα, ακούμπησε τη εκει που θές και voila, ο στατικος ηλεκτρισμός έκανε πάλι το θαύμα του.

Μπορείς να χρησημοποίσεις και το ίδιο σου το σώμα σαν αγωγό (φορώντας τη μπλούζα) αλλα δέν ξέρω κατα πόσο θα πετύχει με την πρώτη.

Δημοσ.

diladi re pedia an ixate tin dinatotita na to kanate gia na kanete mia anava8misi den 8a to kanate? 8a xreokopisoun i polye8nikes den katalava.

as vgi kapios ke as pi oti den 8a to ekane ke ego 8a po ok

Δημοσ.

1) Εγώ δέν θα το έκανα...έιναι τελείως lame και κάτι τέτοιες κουτοπονηριές νεοελλήνων για να γλυτώσουν μερικά ευρά μου την δίνουν πραγματικά.

Το κάνουν και άλλοι ,ναι, ε λοιπόν μπράβο τους, συγχαρητήρια, ας κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ.Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να μπούκαρουν σε καμια τράπεζα για "αναλυψη" ->φιλικά πάντα<-

2) -ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ- Αμα τα έχεις πάρει απο -γκουχ-γκούχ- μια μεγάλη αλυσίδα pc-store που έχει και stock house,πιθανότατα να τα αγοράσει κάποιος ανυποψίαστος...

Δημοσ.

Eγώ πάλι δεν το πιάνω το σκηνικό... δηλαδή θα το χαλάσεις... και μετα;

Περιμένεις να σου δώσουν καινούριο μοντέλο; Υπάρχει κανείς που το κάνει αυτό;

Κι αν σου δώσουν πάλι τα ίδια; :Δ

Δημοσ.

Geia sou re Ellhnara....Na ypopsiastw dhladh oti apo karta grafikwn, drives, sklhrous, klp, klp eisai enta3ei??? E ama einai na kaneis mia douleia kanthn swsta....Kapse ta ola na sou dwsoun kainourgio mhxanhma na hsyxazeis gia 1-2 xronia mexri na lh3ei kai h dikh tous h eggysh.....Re mhpws eimai lakamas egw pou paw k plhrwnw??? Gia na katsw na to 3anaskeftw.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...